Αποστομωτική απάντηση του Δήμου Πατρέων σε ΣΥΡΙΖΑίο βουλευτή για το κόστος του χριστουγεννιάτικου στολισμού

Σκόπιμα παραποιεί τις δηλώσεις του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος αναφερόμενος στο έργο των εργαζομένων, τόνισε ότι με τις φιλότιμες προσπάθειές τους, το στήσιμο και η κατασκευή του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πλατείας Γεωργίου, της Τριών Συμμάχων κ.α. δεν στοίχισε ούτε ένα ευρώ σε αντιπαραβολή με άλλους Δήμους…

Σχολιάζοντας δηλώσεις του βουλευτή Αντρέα Ριζούλη (ΣΥΡΙΖΑ) ο αντιδήμαρχος Πατρέων Δημήτρης Πελεκούδας αναφέρει τα εξής:

«Ο κυβερνητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ριζούλης με δηλώσεις του, που φιλοξενούνται σήμερα σε τοπική εφημερίδα, καταλογίζει στην Δημοτική Αρχή ότι δαπάνησε 16 χιλ. ευρώ (!!!) για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην πλατεία Γεωργίου και στην Τριών Συμμάχων.

Αποστομωτική απάντηση του Δήμου Πατρέων σε ΣΥΡΙΖΑίο βουλευτή για το κόστος του χριστουγεννιάτικου στολισμού

Δημήτρης Πελεκούδας, Αντιδήμαρχος Πατρέων

Προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει ότι η δαπάνη των 16 χιλ. ευρώ αφορά την στατική υποδομή της φάτνης, τα κατασκευαστικά υλικά και την προμήθεια των υπολοίπων απαραίτητων υλικών (φυτά, λουλούδια κλπ.).

Σκόπιμα παραποιεί τις δηλώσεις του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος αναφερόμενος στο έργο των εργαζομένων, τόνισε ότι με τις φιλότιμες προσπάθειές τους, το στήσιμο και η κατασκευή του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πλατείας Γεωργίου, της Τριών Συμμάχων κ.α. δεν στοίχισε ούτε ένα ευρώ σε αντιπαραβολή με άλλους Δήμους, όπου ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος δίνεται σε εργολάβους, με κόστος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο κυβερνητικός βουλευτής «διυλίζει τον κώνωπα», για το κόστος που ανέλαβε ο Δήμος ώστε οι λαϊκές οικογένειες της πόλης μας να «κάνουν Χριστούγεννα» για να κρύψει πως «καταπίνει την κάμηλον» όταν, ανερυθρίαστα, αυτός και η κυβέρνησή του, ψήφισαν για το 2017 τις δεύτερες υψηλότερες εξοπλιστικές δαπάνες  σε όλη την Ευρώπη. Εν ριπή οφθαλμού βρέθηκαν επιπλέον 2,5 δις ευρώ για να υλοποιηθούν οι δολοφονικοί σχεδιασμοί του ΝΑΤΟ.

Είναι φανερό πως τα μόνα «έξοδα» που τους ενοχλούν είναι αυτά που αφορούν την κάλυψη στοιχειωδών λαϊκών αναγκών.

Ο λαός της πόλης μας και βλέπει και κρίνει. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ως Δημοτική Αρχή αποδεικνύουμε και με λόγια και με πράξεις πως στηρίζουμε τους εργαζόμενους και τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας».  

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: