Άλλο ένα “έργο” της διοίκησης Παχατουρίδη: 170 παιδιά ΕΚΤΟΣ βρεφονηπιακών σταθμών στο Περιστέρι!

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Άλλα 170 παιδιά χαρίζονται ως δώρο στους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς που αυξάνονται και πληθύνονται στην πόλη μας γιατί από ότι φαίνεται κυβέρνηση και διοίκηση του Δήμου φροντίζουν να υπάρχει πελατεία.

Άλλο ένα ακόμα “έργο” κυβέρνησης και διοίκησης Παχατουρίδη. 170 παιδιά ΕΚΤΟΣ βρεφονηπιακών σταθμών στο Περιστέρι, από αυτά που έκαναν αίτηση. Ο συγκεκριμένος αριθμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν έμπαιναν «κόφτες» στους νέους γονείς που μπορούν να κάνουν αίτηση για μια θέση σε βρεφονηπιακό σταθμό. Άλλα 170 παιδιά χαρίζονται ως δώρο στους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς που αυξάνονται και πληθύνονται στην πόλη μας γιατί από ότι φαίνεται κυβέρνηση και διοίκηση του Δήμου φροντίζουν να υπάρχει πελατεία.

Σε περιοδεία του σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς (βλ. φωτογραφίες) σταθμούς ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση τόνισε: 

“Την τετραετία που πέρασε η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν η μόνη φωνή στο Περιστέρι που αγωνίστηκε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού την ώρα η Διοίκηση Παχατουρίδη ζήτησε για τα έτη 2024-2027 λιγότερες προσλήψεις από ότι οι συνταξιοδοτήσεις και ενώ το μόνιμο προσωπικό έχει μειωθεί την τελευταία δεκαετία κατά 40%! Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει ότι αυτή η Διοίκηση απέλυσε 14 εργαζομένες βρεφονηπιοκόμες με διαδικασίες παράνομες και fast-track την ώρα που στο Περιστέρι μένουν έξω από παιδικούς σταθμούς πάνω από 170-200 παιδιά κάθε χρόνο.

Με την ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση και με τον αγώνα μας να επιβάλουμε πλήρη στελέχωση του Δήμου με μόνιμο προσωπικό, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, με σταθερή δουλειά. Να διεκδικήσουμε άμεση ανέγερση τουλάχιστον δύο νέων σύγχρονων παιδικών σταθμών από δημόσιο φορέα που θα έχει τη συνολική ευθύνη, να ολοκληρωθεί ο βρεφονηπιακός σταθμός στο ΟΤ 800 ο οποίος μόλις φέτος μπήκε σε στάδιο μελέτης ύστερα από 7 χρόνια εξαγγελιών και ύστερα από επίμονες πιέσεις μας, να γίνονται δεκτά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς παιδιά κάτω των 18 μηνών που στο Περιστέρι τους αρνούνται μέχρι και να κάνουν αίτηση”.

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: