Αλληλεγγύη από το ΕΚ Άρτας – Παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης σε πλημμυροπαθείς των χωριών των Τρικάλων Μεγάλα Καλύβια και Γληνός (ΦΩΤΟ)

Παραδόθηκαν σε πλημμυροπαθείς των χωριών των Τρικάλων Μεγάλα Καλύβια και Γληνός τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Άρτας.

Παραδόθηκαν σε πλημμυροπαθείς των χωριών των Τρικάλων Μεγάλα Καλύβια και Γληνός το Σάββατο 21/10 τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Άρτας.

Για άλλη μια φορά η συνεισφορά των εργαζομένων, της νεολαίας, των συμπολιτών μας γενικότερα ήταν συγκινητική στην προσπάθεια να στηριχθούν οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές κάνοντας πράξη το σύνθημα μόνο ο λαός σώζει τον λαό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους πολιτιστικούς συλλόγους πέτα, σκοπευτήριο Άρτας και Θεοδωριάνων Άνθιμος Αργυρόπουλος, το σύλλογο εφοριακών υπάλληλων Άρτας-Πρέβεζας- Λευκάδας για την οργανωμένη παράδοση βοήθειας και το σωματείο εργαζομένων του πτηνοτροφικού συνεταιρισμού Άρτας που ανέλαβε την μεταφορά της αλληλεγγύης.

Το Εργατικό Κέντρο θα συνεχίσει την αλληλεγγύη προς τους πλημμυροπαθείς για να παρθούν ουσιαστικά μέτρα στήριξης και αποκατάστασης των πληγέντων, αποζημιώσεις στο 100%, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, αναπλήρωσης χαμένου εισοδήματος, πραγματική θωράκιση από φυσικές καταστροφές, με την υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας. 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: