Αυτό είναι το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Χανίων, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μπάμπη Λουτσέτη

Μπορούμε, γιατί η καθαρότητα, η εντιμότητα, η συνέπεια και οι ικανότητες των ανθρώπων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στα Χανιά αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο από συνανθρώπους μας που μπορεί πολιτικά να μην συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ…αλλά γνωρίζουν ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στο κυβερνητικό «φαβορί» υπερασπιζόμενοι τις ανάγκες των πολλών του Δήμου μας.

«Είναι τουλάχιστον πρόκληση οι εκλεκτοί των κομμάτων που προωθούν ως “κανονικότητα” την εξαθλίωση των εργαζομένων για τα κέρδη των λίγων, που έχουν ευαγγέλιό τους την εξασφάλιση της κερδοφορίας των λίγων να εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι και ως “αυτοδιοικητικοί”.

Γιατί και στα Χανιά ζήσαμε συμπράξεις κατά την κατάρτιση συνδυασμών που δεν αφορούσαν μόνο τις “κορυφές”, τους επικεφαλής δηλαδή των συνδυασμών, αλλά και την κινητικότητα υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων που αποδεικνύει πόσο… “χαοτικές” είναι οι μεταξύ τους διαφορές.

Μικρή πόλη είμαστε, όλοι γνωριζόμαστε.

Το ζήσαμε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές

(…) Αυτοί είναι, αυτοί είναι οι πολιτικοί μηχανισμοί που έχουν, αυτά είναι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που εξυπηρετούν. Μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια;

Απαντάμε αποφασιστικά: Ναι, μπορούμε!

Μπορούμε, γιατί η καθαρότητα, η εντιμότητα, η συνέπεια και οι ικανότητες των ανθρώπων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στα Χανιά αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο από συνανθρώπους μας που μπορεί πολιτικά να μην συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ που στηρίζει το ψηφοδέλτιό μας, αλλά γνωρίζουν ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στο κυβερνητικό «φαβορί» υπερασπιζόμενοι τις ανάγκες των πολλών του Δήμου μας.

Γιατί για εμάς ο Δήμος, δεν πρέπει να ταυτίζεται με την επιχειρηματικότητα των λίγων, δεν είναι οι “πράσινες” μπίζνες και η διανομή του Ταμείου Ανάκαμψης στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Δήμος είναι ο λαός της κάθε περιοχής, η ζωή του, η καθημερινή ικανοποίηση των αναγκών του, η στήριξή του».

Μπάμπης Λουτσέτης

υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Αυτό είναι το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Χανίων, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μπάμπη Λουτσέτη:

 

***

 

 

Δείτε ακόμα:

Αυτό είναι το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αλέκο Μαρινάκη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: