60 χρόνια από την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη – Εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ στο δημαρχείο Χαϊδαρίου

Ομιλητές: Άκελ Τακάζ, Γιώργος Λαμπράκης – Ποιήματα απαγγέλλει η Ελένη Γερασιμίδου – Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη» – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα προβληθεί βίντεο με τον Παλαιστίνιο ποιητή Μαχμούντ Νταρουίς να απαγγέλλει απόσπασμα του έργου «Κατάσταση Πολιορκίας».

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει εκδήλωση αύριο, Σάββατο 2 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο Χαϊδαρίου για να τιμήσει τα 60 χρόνια από την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

Χαιρετισμό από τον Ακελ Τακάζ, πρόεδρο της Παλαιστινιακής Επιτροπής Ειρήνης και Αλληλεγγύης, μέλος της Γραμματείας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ)

Ομιλία από τον Γιώργο Λαμπράκη, αντιπρόεδρο της ΕΕΔΥΕ

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη». Θα ακουστούν ποιήματα των Γιάννη Ρίτσου, Νικηφόρου Βρεττάκου, Μαχμούντ Νταρουίς. Απαγγέλλει η Ελένη Γερασιμίδου.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα προβληθεί βίντεο με τον Παλαιστίνιο ποιητή Μαχμούντ Νταρουίς να απαγγέλλει απόσπασμα του έργου «Κατάσταση Πολιορκίας».

Το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη» αποτελείται από τους:

Γιώργο Αναστασόπουλο (πιάνο), Θεόδωρο Λαζάρου (μπάσο), Καλλικράτη Μπουρδάρα (κιθάρα), Αντώνη Νάτσιο (κιθάρα), Γιάννη Τόλιο (μπουζούκι), Γιώργο Χαραλάμπη (μπουζούκι), Δημήτρη Φωτόπουλο (τύμπανα), Νίκο Μποφίλιο (τραγούδι), Σταύρο Ξένο (τραγούδι), Νατάσα Μωύσογλου (τραγούδι), Γιάννη Σιδηρά (τραγούδι). Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τεό Λαζάρου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: