Τιτανομαχία Αυλωνίτου-Δημήτρη Καμμένου στον Αυτιά: “Να πας στη ΝΔ” (VIDEO)

Σύγκρουση γιγάντων μεταξύ της κατόχου του “συνδυασμού που σκοτώνει” και του Δημήτρη Καμμένου, με την πρώτη στο ρόλο της αριστερής και το δεύτερο σ’εκείνον του κατατρεγμένου επιχειρηματία, με αφορμή την εξαγγελόμενη επαναφορά του κατώτατου μισθού.

Δεν ξέρουμε αν ο άγριος σκυλοκαβγάς η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της όμορφης κι έξυπνης Ελένης Αυλωνίτου του Σύριζα και του επίσης γνωστού και μη εξαιρετέου Πόρτα-Πόρτα των Ανέλ, Δημήτρη Καμμένου, στο πρωινό πάνελ του Αυτιά προμηνύει ευρύτερες εξελίξεις για το μέλλον της συνεργασίας των δύο κομμάτων. Σίγουρα θα ήταν κρίμα αυτό το φαινομενικά αταίριαστο, μα παθιασμένο (για την καρέκλα) ειδύλλιο να λήξει τόσο άδοξα, από την άλλη καταλαβαίνουμε ότι με δεδομένο ότι οι -αναξιόπιστες έστω-δημοσκοπήσεις φέρνουν τους Ανέλ εκτός επόμενης βουλής, είναι λογικό τα στελέχη του να οικοδομούν το προφίλ τους για την επόμενη μέρα. Αφορμή λοιπόν για το ξεμάλλιασμα των δύο τροφίμων της σαββατοκυριακάτικης πρωϊνής ζώνης του Σκάι, ήταν η διακήρυξη της επιστημόνισσας που συμβουλεύεται η NAΣA πως ο Σύριζα θα επαναφέρει τον κατώτατο μισθό, μέσω συλλογικών συμβάσεων βεβαίως-βεβαίως, κι αφού το αόρατο χέρι της οικονομίας που αναπτύσσεται πείσει τους καλούς εργοδότες να μοιραστούν κατιτί από τα οφέλη της ανάκαμψης που έφερε η κυβερνησάρα μας.

Όλα αυτά φαίνεται πως ακούστηκαν πολύ αριστερά στον Καμμένο, ο οποίος ξεσπάθωσε υπέρ του δύσμοιρου Έλληνα εργοδότη που δε βγαίνει ν’αντέξει το αυξημένο μισθολογικό κόστος, γιατί αν δεν το υπολογίσει “την τρώει” όπως δήλωσε με τη διάσημη στο πανελλήνιο καλλιέπεια του ο συνήγορος της υγιούς επιχειρηματικότητας. Η Αυλωνίτου εξανέστη και”έδωσε φύλλο πορείας”, όπως παρατήρησε ο Αυτιάς στον Καμμένο για τη ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς τον εκπρόσωπο του ΣΕΒ, ο οποίος βέβαια αγαπά το Σύριζα όσο κανένας άλλος φορέας εκτός ίσως από την αμερικανική πρεσβεία.

Συμμεριζόμαστε μεν την αγανάκτηση της βουλευτίνας, διότι όλα κι όλα, να στηρίζεσαι σε όλα τα κρίσιμα νομοσχέδια στην ψήφο ενός ομοφοβικού αντισημίτη (που θα ήταν πιθανόν ακόμα υφυπουργός αν δε διέρρεαν τα παλιά του τιτιβίσματα) επί τρία συναπτά έτη πάει κι έρχεται, αλλά να σου βγαίνει και νεοφιλελεύθερος ξεχειλίζει το ποτήρι της ανοχής. Από την άλλη, σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο, δε γίνεται να μην κατανοήσουμε και την ιερή οργή του Καμμένου, που ένιωσε τεράστια προσβολή από την προτροπή-“τρολάρισμα” το χαρακτήρισε μάλιστα- της συναδέλφου του να αναζητήσει αλλού κομματική στέγη. Γιατί όπως περήφανα δήλωσε “έχω κάνει τις εισηγήσεις σε όλους τους προϋπολογισμούς, όλα τα μνημόνια, όλα τα δάνεια, όλα τα οικονομικά εγώ τα πέρασα μαζί με τον Ευκλείδη και το Χουλιαράκη” και τώρα κάποιοι θέλουν να τον πετάξουν σαν την τρίχα απ’το ζυμάρι.

Ελπίζουμε στο μεταξύ να ικανοποιήθηκε το αίτημά του Καμμένου για συγγνώμη της Αυλωνίτου, και να μην πραγματοποιήσει την απειλή του για πρόκληση “τεράστιας κυβερνητικής κρίσης”, με κατάληξη εκλογές το καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο, ο τόπος και η ελληνική κωμωδία τους έχουν ακόμα ανάγκη ενωμένους για όσο περισσότερο γίνεται.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: