Τεράστια διαδήλωση στα γραφεία της Hellenic Train (ΒΙΝΤΕΟ) – Γιώργος Πέρρος: Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί – Συνεχίζουμε τους μαζικούς εργατικούς λαϊκούς αγώνες

«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε τους μαζικους εργατικούς λαϊκούς αγώνες» – Δείτε βίντεο από την τεράστια διαδήλωση στα γραφεία της Hellenic Train.

«Για άλλη μια φορά δώσαμε το στίγμα μας, στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, ότι το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», τόνισε έξω από τα γραφεία της Hellenic Train ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε τους μαζικους εργατικούς λαϊκούς αγώνες», υπογράμμισε μιλώντας στους συγκεντρωμένους.

«Δεν μπορεί όταν γίνεται σεισμός να βρισκόμαστε κάτω από τα συντρίμμια, όταν βρέχει να πλημμυρίζουμε, όταν ξεσπουν πυρκαγιές να καιγόμαστε», υπογράμμισε ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα εργατικά ατυχήματα στους χώρους δουλειάς.

Τέλος, υπενθύμισε τα επόμενα αγωνιστικά ραντεβού των σωματείων και των φορέων, το συλλαλητήριο που οργανώνουν τη Δευτέρα στο Σύνταγμα και τη σύσκεψη που καλούν την Τετάρτη στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Δείτε video από την τεράστια διαδήλωση στα γραφεία της Hellenic Train.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: