«Πού το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια;…»

Ούτε η βροχή είναι θεόσταλτη, ούτε το να πνιγόμαστε είναι μοιραίο, όσο κι αν «κοπανιέται» ο Μπέος για να διώξει από πάνω του τις τεράστιες ευθύνες του.

«Πού το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια; Μιλάμε για εκατομμύρια τόνους νερού και λάσπη», έλεγε χτες σε απευθείας μετάδοση από τον Βόλο ο Αχ. Μπέος, ρίχνοντας στον …παλιόκαιρο το φταίξιμο για τη νέα καταστροφή που ζουν οι Βολιώτες.

Δεν ξέρουμε τι «επαφές» έχει ο Μπέος με τα υπερκόσμια κι αν αυτές …διαταράχτηκαν μετά τη νεροποντή του Σεπτέμβρη. Το βέβαιο είναι πάντως ότι κανένας θεός δεν θα μπορούσε να καθαρίσει τα ρέματα και να ενισχύσει τα αναχώματα που κατέρρευσαν πριν από 20 μέρες, ώστε να προστατευθεί στοιχειωδώς ο Βόλος από τη νέα βροχή.

Γι’ αυτό, όταν η συζήτηση έφτασε στις ευθύνες της δημοτικής αρχής, η οποία επιδίδεται από προχτές σ’ ένα ακόμα άθλιο σόου, ο Μπέος «ανέκρουσε πρύμναν» και κλαψούριζε: «Κάποιος φταίει, δεν με αφήνετε ρε παιδιά. Μιλάμε για την καταστροφή του Νώε. Λίμνη έγινε ο Βόλος. Σας έδωσα μια εικόνα, αν θέλετε να βρείτε κάποιον που φταίει, φταίει ο Μπέος, τι να σας πω».

Ούτε η βροχή είναι θεόσταλτη, ούτε το να πνιγόμαστε είναι μοιραίο, όσο κι αν «κοπανιέται» ο Μπέος για να διώξει από πάνω του τις τεράστιες ευθύνες του. Κυβέρνηση, περιφερειακές και δημοτικές αρχές είναι συνένοχοι για όσα ζει ο λαός και η πολιτική τους πρέπει να απαντηθεί και στην κάλπη, με ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ, ακόμα πιο ψηλά τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στη Μαγνησία, στον Βόλο και παντού!

Από τη στήλη “Από…μέρα σε…μέρα” του σημερινού Ριζοσπάστη

 

(Εικόνα Αρχείου…)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: