Οργή και θλίψη από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη – Όλες οι εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οργή και θλίψη από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, όπου συγκρούστηκαν μια επιβατική και μια εμπορική αμαξοστοιχία. Δεκάδες οι νεκροί, ακόμη περισσότεροι οι τραυματίες. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα. 

Οργή και θλίψη από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, όπου συγκρούστηκαν μια επιβατική και μια εμπορική αμαξοστοιχία.

Δεκάδες οι νεκροί, ακόμη περισσότεροι οι τραυματίες. To 902.gr καταγράφει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας, να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε ζήτησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στον σιδηρόδρομο έκρουε η «Δημοκρατική Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση» Σιδηροδρομικών (ΔΕΣΚ) μόλις τον Φλεβάρη, τονίζοντας ότι «όσο δεν παίρνονται μέτρα προστασίας στους εργασιακούς χώρους και την ασφαλή λειτουργία και κυκλοφορία των τρένων, τα ατυχήματα δεν έχουν τελειωμό».

Αναλυτικά οι εξελίξεις στο πόρταλ 902.gr :

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Μήνυμα συμπαράστασης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

19:07

Θερμά συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος εκφράζει η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία. Στο μήνυμά της σημειώνει: «Για ακόμη μια φορά, εξαιτίας των πολιτικών των ιδιωτικοποιήσεων και παρά τις…
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οργή για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη – Καλεί στην αυριανή κινητοποίηση στα γραφεία της Hellenic Train

18:58

Τη θλίψη για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας. «Μας συγκλονίζει ο χαμός τόσων ανθρώπων, ιδιαίτερα νέων παιδιών», σημειώνει, προσθέτοντας πως «μας…
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: