Η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ αποχαιρετά το σύντροφο Μάριο Αμανατίδη

Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ στον αδικοχαμένο σύντροφο Μάριο Αμανατίδη, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα, μόλις στα 29 του χρόνια.

«Ο σύντροφος Μάριος αποφοίτησε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με κατεύθυνση την Εκπαίδευση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και εργάστηκε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής. Τον τελευταίο χρόνο εργάστηκε στο Ειδικό Σχολείο Δράμας, καθώς και σε διάφορα σχολεία του νομού. Δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα των εκπαιδευτικών και ήταν εκλεγμένος στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας με την “Αγωνιστική Συνεργασία”. Υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στις εκλογές της 26ης Μάη και ήταν νεοκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Δοξάτου».

Η Τομεακή Επιτροπή Δράμας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 6.00 μ.μ., στον I.N. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Καλαμώνα Δράμας.

Στοιχεία από 902.gr

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Κατιούσα, πριν τις δημοτικές εκλογές, αναφερόμενος στα μεγάλα προβλήματα των δημοτών και του λαού της ευρύτερης περιοχής.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: