Η ΓΑΔΑ διεξήγαγε έρευνα για τον ΜΑΤατζή και το άτομο με τη μπλούζα «Opposta Fazione»

Ποιος ήταν ο άνδρας και τι γύρευε εκεί;  Γιατί μιλά με ένα όργανο της τάξης, κάποιος που φορά σύμβολο καταδικασμένης για επιθέσεις και ρατσιστικά εγκλήματα οργάνωσης;

Μια φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου στάθηκε αφορμή για τη διεξαγωγή εσωτερικής έρευνας από τη ΓΑΔΑ.

Η φωτογραφία που ανέβηκε από τον αρθρογράφο Γιάννη Μπαμπούλια στον λογαριασμό του στο Twitter. Σε αυτήν ένας αστυνομικός των ΜΑΤ, στην περιοχή των Εξαρχείων συζητά με έναν άνδρα, ο οποίος φορά μια μπλούζα της ιταλικής νεοναζιστικής οργάνωσης «Opposta Fazione».

Ποιος ήταν ο άνδρας και τι γύρευε εκεί;  Γιατί μιλά με ένα όργανο της τάξης, κάποιος που φορά σύμβολο καταδικασμένης για επιθέσεις και ρατσιστικά εγκλήματα οργάνωσης; Η ΓΑΔΑ κλήθηκε να απαντήσει. Τώρα αν σας(μας) έπεισε αυτό είναι άλλο.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

Με αφορμή δημοσιεύματα ιστοσελίδων και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με φωτογραφία που απεικονίζεται αστυνομικός της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής να συνομιλεί με ιδιώτη, ανακοινώνονται τα ακόλουθα: 

Από εσωτερική έρευνα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προέκυψε ότι ο ανωτέρω αστυνομικός, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, προσεγγίστηκε από διερχόμενο περαστικό, ο οποίος του ζήτησε πληροφορίες για κατάστημα της περιοχής και αφού του απάντησε αποχώρησε από το σημείο, τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται τόσο από τον εικονιζόμενο αστυνομικό, όσο και από έτερο αστυνομικό της ίδιας Υπηρεσίας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: