Επιτροπή Αγώνα Διανομέων: “Σε περίπτωση χιονόπτωσης αρνούμαστε να δουλέψουμε”

Διανομείς: «Συνάδελφοι από αύριο προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα! Σε περίπτωση χιονόπτωσης ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ και ενημερώνουμε ΑΜΕΣΑ την Επιτροπή! Προέχει η σωματική μας ακεραιότητα και ασφάλεια…», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το κείμενο που έχει τίτλο «Ο ακύρηχτος πόλεμος στους διανομείς συνεχίζεται»

Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων καλεί τους διανομείς να αρνηθούν να εργαστούν σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Το κάλεσμα έχει ως εξής:

«Συνάδελφοι από αύριο προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα! Σε περίπτωση χιονόπτωσης ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ και ενημερώνουμε ΑΜΕΣΑ την Επιτροπή!
Προέχει η σωματική μας ακεραιότητα και ασφάλεια…», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το κείμενο που έχει τίτλο «Ο ακύρηχτος πόλεμος στους διανομείς συνεχίζεται».

Η επιτροπή, μάλιστα, καλεί τα μέλη της να επικοινωνούν τηλεφωνικά για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τις αντιδράσεις εργοδοτών που «μας στήνουν καρτέρι, μας ξυλοκοπούν με σιδερογροθιές, μας απειλούν να πάμε για δουλειά ακόμα και άρρωστοι και μας ζητούν 200.000 ευρώ γιατί τους συκοφαντούμε».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: