ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!! Το Ισραήλ παραδέχεται ότι δολοφόνησε παιδιά, γυναίκες και άνδρες στην Τζαμπαλίγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάληψη ευθύνης ενός φρικαλέου εγκλήματος με την επίκληση “τους είπαμε να φύγουν”!!! Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα σημαίνει δικαίωμα στη δολοφονία ενός ολόκληρου λαού. Αυτούς στηρίζει η ελληνική κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα!! Τώρα να δυναμώσει η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη, η στήριξη στον αγώνα για λευτεριά!

Ο ισραηλινός στρατός παραδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης ότι βομβάρδισε τον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια στη Λωρίδα της Γάζας, ισχυριζόμενος ότι εξόντωσε «τρομοκράτες της Χαμάς», την ώρα που οι εικόνες από τα αποτελέσματα της επίθεσης σοκάρουν, δείχνοντας δεκάδες πτώματα παιδιών και γυναικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού και της Σιν Μπετ (της υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας του Ισραήλ), ο διοικητής της Χαμάς στην περιοχή της Τζαμπαλίγια, Ιμπραχίμ Μπιάρι, σκοτώθηκε κατά την επιδρομή ισραηλινών αεροσκαφών στη Λωρίδα της Γάζας. Προστίθεται ότι «πολλοί τρομοκράτες» σκοτώθηκαν μαζί με τον Μπιάρι, ενώ ο βομβαρδισμός προκάλεσε την κατάρρευση υπόγειου καταφυγίου που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο για τις επιθέσεις τους.

Πάντως ο εκπρόσωπος Τύπου του ισραηλινού στρατού Ρίτσαρντ Χεχτ, σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο του CNN, Βολφ Μπλίτζερ, ήταν πιο κυνικός και παραδέχθηκε ότι το Ισραήλ γνώριζε πως υπήρχαν άμαχοι. Η στιχομυθία είναι αποκαλυπτική.

Δημοσ.: Γνωρίζατε ότι υπήρχαν αθώοι πολίτες σε αυτόν τον προσφυγικό καταυλισμό, σωστά;

Εκπρ.: Αυτή είναι η τραγωδία του πολέμου. Τους είπαμε να κινηθούν νότια.

Δημοσ.: Παρότι γνωρίζατε ότι υπήρχαν όμηροι, αποφασίσατε να ρίξετε τη βόμβα ούτως ή άλλως;

Εκπρ.: (…) Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ελαχιστοποιήσουμε τους θανάτους αμάχων.

Είναι φονιάδες!

Ούτε έκρηξη, ούτε δεν το κάναμε εμείς ούτε τίποτα.

Ανάληψη ευθύνης ενός φρικαλέου εγκλήματος με την επίκληση “τους είπαμε να φύγουν”!!!

Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα σημαίνει δικαίωμα στη δολοφονία ενός ολόκληρου λαού. Αυτούς στηρίζει η ελληνική κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα!!

Τώρα να δυναμώσει η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη, η στήριξη στον αγώνα για λευτεριά!

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: