Το δόγμα σας είναι ένα: «Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς»

Η ίδια όψη του ίδιου νομίσματος είναι και τα ΝΑΙ σας και τα ΟΧΙ σας, τίποτα δε σας χωρίζει. Σας ενώνει μόνο η λευκή πετσέτα που ρίξατε στα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης στην δυνατότητα των ιμπεριαλιστών συμμάχων σας να διαφεντεύουν τους λαούς.

Δόγμα και κοινή συνιστώσα της «εθνικής σας γραμμής» είναι η πλήρης κυριαρχία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή και η ησυχία που ζητάει το κεφάλαιο για να αναπτύξει τα κέρδη του μέσω των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων. Οι διαφορές σας είναι το διαφορετικό σας ακροατήριο και ποιο μέρος του κεφαλαίου σας στηρίζει.

Η ΝΔ με σκόπιμη διγλωσσία και στόχο την εξουσία, συσπειρώνει το δεξιό πατριωτικό της κοινό με εθνικιστικές κορώνες και αντικομουνισμό και αισιοδοξεί να ανακτήσει μέρος των ψηφοφόρων της από την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της χρυσής αυγής.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, ο θεματοφύλακας του πατριωτισμού (που ‘σαι Ανδρέα για να δεις το παιδί της αλλαγής) και αποδέκτης του ρόλου του μεντεσέ των Βαλκανίων κατά τον αμερικανό Πρέσβη, ως proxy της Ουάσιγκτον θριαμβολογεί ότι το ελληνικό κράτος βγήκε κερδισμένο από τη συμφωνία και η Ελλάδα έγινε ηγετική δύναμη στα Βαλκάνια. Αλήθεια, “κινηματικοί ευαίσθητοι αντι-ιμπεριαλιστές, αριστεροί”, όταν ακούτε τον πρωθυπουργό σας να λέει για ελληνική ηγετική δύναμη των βαλκανίων, πόσο διεθνισμό ξοδεύετε για να τον καμαρώνετε;

Η ίδια όψη του ίδιου νομίσματος είναι και τα ΝΑΙ σας και τα ΟΧΙ σας, τίποτα δε σας χωρίζει. Σας ενώνει μόνο η λευκή πετσέτα που ρίξατε στα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης στην δυνατότητα των ιμπεριαλιστών συμμάχων σας να διαφεντεύουν τους λαούς.

ΥΓ: Όσο για το κείμενο του κ. Κούλογλου (σύντροφος του Τσουκάτου, μην ξεχνιόμαστε) «Το Μακεδονικό και η ντροπή του ΚΚΕ», δεν έχω παρά να σας παραπέμψω στις εκπομπές του στην κρατική ΕΡΤ «Αντικομουνισμός χωρίς σύνορα» και τη συκοφάντηση που δέχτηκε η Οχτωβριανή Επανάσταση, Η ΚΟΥΒΑ του Κάστρο με το αξέχαστο «ο Κάστρο είναι αυταρχικός ηγέτης τύπου Φράνκο, Στάλιν» και τις εκπομπές για τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο που βγήκαν μέσα από τις σελίδες της πιο μαύρης αντίδρασης περί κόκκινου και μαύρου φασισμού. Να τον χαίρεστε!

ΥΓ. Για τα σκονάκια του Καρτερού στον πρωθυπουργό και ο πόνος για το ΔΣΕ και τους σλαβομακεδόνες κομμουνιστές που όψιμα μας προέκυψε, να πούμε ότι οι ιδεολογικοί πρόγονοι του κ Καρτερού χάριζαν τα Δεκεμβριανά -ναι την σφαγή του Σκόμπυ στην Αθήνα- και την ταξική πάλη της περιόδου 1946-1949 στο ΚΚΕ και κρατούσαν μόνο το ΕΑΜ.

Αφιερωμένη στον κ. Καρτερο. Μαχητρια του ΔΣΕ μέλος του ΚΚΕ, μπορείτε να της διαβάσετε και τα τσιτάτα σας αν θέλετε.

ΥΓ 2. ‘Εργα και ημέρες του αριστερού Κοτζιά από τους Κύπριους αδελφούς, όταν τορπίλιζε τις τελευταίες συνομιλίες στο Κραν Μοντάνα μαζί με τον Αναστασιάδη, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα της ελληνικής και κυπριακής αστικής τάξης, με τη συγκατάθεση του αγγλικού παράγοντα, και διαιωνίζοντας το status quo.

ΥΓ 3. Κύριε Πρωθυπουργέ από Λ αρχίσει και ο Λασάλ, μήπως τους μπέρδεψες;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: