Στιγμές

Περισσότερο και πάνω από κάθε τι ο Γιώργος είχε τον συνάδελφό του, αυτόν με τον οποίο συνυπήρχε στην ίδια παράσταση… Σήμερα δεν τον αποχαιρετήσαμε. Οι άνθρωποι που περνούν από τις ζωές μας αφήνοντας ιστορία με τον πολιτισμό τους, με τη γνώση και την ανθρωπιά τους, είναι κοντά μας με όσα ανεκτίμητα  μας κληροδότησαν.

Με τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο δουλέψαμε το 2002 στη «Λυσιστράτη» της Θεατρικής Διαδρομής. Μετάφραση Κώστα Γεωργουσόπουλου, σκηνοθεσία Μιχαλακόπουλου.

Πανηγύρι και χαρά και διονυσιασμός και πάνω από όλα εκείνη η τρυφερότητα και η κατανόηση του σπουδαίου «συνάδελφου». Περισσότερο και πάνω από κάθε τι ο Γιώργος είχε τον συνάδελφό του, αυτόν με τον οποίο συνυπήρχε στην ίδια παράσταση.

Ένας ολόκληρος θίασος ανέπνεε, χαιρότανε στη σκηνή, ζούσε και διασκέδαζε κάτω από την τρυφερή ματιά του Γιώργου.

Μεγάλοι ρόλοι και μικροί, παλαιότεροι και νεότεροι ηθοποιοί, όλοι ένα.

Προσωπικές στιγμές η συνύπαρξή μας στην αγαπημένη του Chrysler όπου ακούγαμε -τι άλλο βέβαια- από τη τζαζ που λάτρευε. Ο Γιώργος, όταν τέλειωσαν οι παραστάσεις χάρισε στην Αγγελική και σε μένα μια κασετίνα με τα καλύτερα κομμάτια του είδους.

Ένα πολύτιμο φυλαχτό από μια αξέχαστη συνεργασία.

Σήμερα δεν τον αποχαιρετήσαμε. Οι άνθρωποι που περνούν από τις ζωές μας αφήνοντας ιστορία με τον πολιτισμό τους, με τη γνώση και την ανθρωπιά τους, είναι κοντά μας με όσα ανεκτίμητα  μας κληροδότησαν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: