Με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά 2020

Πρέπει να βρούμε την φωνή μας και να αποφασίσουμε αν θέλουμε μία άλλη κοινωνία ή την συντήρηση της υπάρχουσας, αν αποφασίσουμε το δεύτερο τα κελεύσματα του αστικού πολιτικού συστήματος είναι εναντίον μας και η συμμόρφωση με αυτά, υποταγή.

Θέλοντας να πάω κόντρα στον φόβο και στα άλλοθι που παίρνει αυτές τις μέρες με την νομιμοποίησή του και δηλώσεις υποταγής, και μη μπορώντας να παίξω το καλό παιδί του συστήματος, με κλειστό στόμα και απόσταση από τον άνθρωπο, έβαλα ένα λουλούδι και χαιρέτησα σε έναν τόπο από τους χιλιάδες, που αγωνιστές εκτελέστηκαν και βασανίστηκαν.

Όχι η πάλη δε γίνεται μεμονωμένα, ούτε όμως είναι πάλη η υποταγή στην σύγχρονη νομιμότητα, πρέπει να βρούμε την φωνή μας και να αποφασίσουμε αν θέλουμε μία άλλη κοινωνία ή την συντήρηση της υπάρχουσας, αν αποφασίσουμε το δεύτερο τα κελεύσματα του αστικού πολιτικού συστήματος είναι εναντίον μας και η συμμόρφωση με αυτά, υποταγή.

Βασίλης Καλαντζής
Αγωνιστής μουσικός

ΥΓ. Μουσικός και άνθρωπος της σκηνής γενικά καθώς και τα γύρω από την σκηνή επαγγέλματα, είναι κανονική δουλειά ανθρώπων που σπουδάζουν κοπιάζουν, αγωνιούν, πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης και εκβιασμών κ έχουν ανάγκη όπως όλοι οι εργαζόμενοι να ζήσουν…Β.Κ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: