Η Αριστερά φταίει… ακόμα κι όταν μαλώνουν δύο ακροδεξιοί

Αυτό δεν είναι τσακωμός. Χαριεντισμός είναι ανάμεσα σε δύο υπέρμαχους του νεοφιλελευθερισμού, που συμφωνούν σταθερά σε ένα πράγμα: ότι φταίει η Αριστερά.

Εντάξει, να λέμε την αλήθεια. Αυτό δεν είναι τσακωμός. Χαριεντισμός είναι ανάμεσα σε δύο υπέρμαχους του νεοφιλελευθερισμού, που συμφωνούν σταθερά σε ένα πράγμα: ότι φταίει η Αριστερά.

Σε τι; Μα σε όλα φυσικά, μηδενός εξαιρουμένου. Ακόμα και για την κακοήθεια, τις φωτιές και την αλληλεγγύη – ναι, ακόμα και γι’ αυτήν γιατί, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Τζήμερος, είναι «συντεχνιακή» (!)

Αυτή τη φορά, βέβαια, ο κ. Τζήμερος προτίμησε να πετάξει τις επικοινωνιακές στρακαστρούκες του στον κ. Γεωργιάδη για να μην κατηγορηθεί για μονομέρεια απέναντι στην Αριστερά. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Από όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου, ο βιβλιοπώλης επέτρεψε να ανοίξουν μόνο τα βιβλιοπωλεία. Επειδή, λέει, εκπροσωπούν τον πολιτισμό. Δεν πιστεύω να είστε τόσο κακοπροαίρετοι που να πάει το μυαλό σας σε συντεχνιακή αλληλεγγύη, ε;»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν θα μπορούσε να αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία να αναπαράγει αυτάρεσκα το τροπάρι της «κακής Αριστεράς», που όχι μόνο είναι «κακοήθης», αλλά και «πυρομανής».

Κύριοι, μη μαλώνετε… Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Το ξέρουμε και το ξέρετε  καλά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: