Για τους δικούς μας ανθρώπους…

Όλοι όσοι κατέβηκαν χθες στους δρόμους του Περάματος και σήμερα στον Πειραιά να τιμήσουν με Αγώνα τον νεκρό και τους τραυματίες και τόσοι κι άλλοι τόσοι που έκαναν το μεγάλο βήμα πάμε να τους δώσουμε μάθημα στις 25 του Ιούνη.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μας από αυτόν που είναι χαραγμένος χρόνια και δεν αλλάζει όσο γύρω μας κυριαρχεί το άδικο. Εμείς θα είμαστε στον δρόμο όταν σκοτώνουν τους δικούς μας.

Δικοί μας είναι οι άνθρωποι της δουλειάς όπου Γης, δικοί μας είναι στη Ναυπηγοεπισκευαστική. Και για τον άδικο θάνατο και για τους τραυματισμούς και για όλη την εκμετάλλευση που καλά κρατεί.

Για τους δικούς μας βγαίνουν στον δρόμο όλοι όσοι δεν σηκώνουν την ψευτιά και την κοροϊδία και τα υποσχετικά χαμόγελα όσων κυνηγούν να συντηρήσουν την πολιτική που δολοφονεί. Την πολιτική που θορυβημένη από την απήχηση των θέσεών μας, επιστρατεύει τους παραχαράκτες της Ιστορίας και ό,τι άλλο τη φωτίσει το Μέγα Ψεύδος, προκειμένου να εξαπατήσει για άλλη μια φορά τον λαό μας.

Στο χέρι μας είναι. Όλοι όσοι κατέβηκαν χθες στους δρόμους του Περάματος και σήμερα στον Πειραιά να τιμήσουν με Αγώνα τον νεκρό και τους τραυματίες και τόσοι κι άλλοι τόσοι που έκαναν το μεγάλο βήμα πάμε να τους δώσουμε μάθημα στις 25 του Ιούνη.

Εμείς είμαστε οι πολλοί και μας φοβούνται. Μην τους αφήσουμε να μας σκοτώνουν.

 

Η Ελένη Γερασιμίδου είναι υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: