Απαράδεκτα φθηνός

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μας ενημέρωσε πως το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό αγαθό στην Ελλάδα…

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μας ενημέρωσε πως το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό αγαθό στην Ελλάδα.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τον Σεπτέμβριο του 2013, αναρωτιόταν γιατί να μη μετέχει μια «σοβαρότερη» Χρυσή Αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία. Πολλοί έκαναν λόγο για σοκαριστική ομολογία, μιας και ο δημοσιογράφος τότε Μπάμπης Παπαδημητρίου αναγνώριζε την Χρυσή Αυγή ως ένα κανονικό κόμμα που θα μπορούσε κιόλας να κυβερνήσει, ενώ την ίδια στιγμή η πλειοψηφία έκανε λόγο για μια ναζιστική οργάνωση.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιούνιο του 2015 επί κυβέρνησης Τσίπρα, βγήκε να στηρίξει το ΔΝΤ ως ένας άλλος Βασίλης στα «Έφηβα γεράκια» και τον στίχο: «Κράτα ρε φίλε, γερά», λέγοντας αυτολεξεί: «Ελπίζω το ΔΝΤ να κρατήσει γερά».

O Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε γράψει σε κείμενό του (στην «Καθημερινή») ότι «σε τελική ανάλυση ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή».

Πράγματι, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τέως δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχει (σίγουρα) πει κι άλλα, αμέτρητα μαργαριτάρια – μιας και το βήμα που του δινόταν (πολλώ μάλλον το βήμα που του δίνεται εντός κοινοβουλίου), είναι υπερβολικά μεγάλο.

Και πράγματι, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι απαράδεκτα φθηνός.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

  • Ο/Η vassilis λέει:

    Προς στήριξη του κου Μπάμπη, προστρέχει και το υπουργείο θρησκευμάτων και (παρεμπιπτούσης) παιδείας της κας Κεραμέως!
    Το καθημερινό πλύσιμο, είναι αντιχριστιανικό! Τόσα χρόνια υπό την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, έχουμε γίνει όλες “παστρικές”! Καιρός να επιστρέψει στο σώμα του Έλληνος, η παραδοσιακή ελληνοχριστιανική “κασίδα” και να γιορτάσουμε όπως πρέπει τα 200 χρόνια της Ελληνικής επαναστάσεως.

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: