11 Δεκέμβρη | Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού: Ο καπιταλισμός και το πολιτικό του προσωπικό την «τιμούν» με τον τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν…

…Τα χιλιάδες νεκρά, δολοφονημένα παιδάκια της Παλαιστίνης – Η Σιωπή και η Ανοχή αποτελούν Συνενοχή. Δεν μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ όταν αδιαφορεί, ανέχεται, σιωπά και δεν εξεγείρεται στη δολοφονία χιλιάδων ΠΑΙΔΙΩΝ.

11 Δεκέμβρη – Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Ο καπιταλισμός και το πολιτικό του προσωπικό την «τιμούν» με τον τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν. Τα χιλιάδες νεκρά, δολοφονημένα παιδάκια της Παλαιστίνης.

Υποκρισία, Θράσος, Κυνισμός, Δολοφονικό Μένος, «Υπεράνω πάντων το καπιταλιστικό κέρδος».

Δυστυχώς το δολοφονικό όργιο του Ισραήλ και των υποστηρικτών του, ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ συνεχίζεται για τρίτο μήνα εις βάρος του λαού της Παλαιστίνης.

Επίσης δυστυχώς, η αντίδραση, η αντίσταση των λαών δεν ήταν τέτοια, ώστε να τους αναγκάσει να σταματήσουν την γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Και η αντίδραση του ελληνικού λαού δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

Δυστυχώς αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, τείνει να ξεχαστεί, μπαίνει σιγά σιγά στο περιθώριο. Μόνο το ΚΚΕ εξακολουθεί να στέκεται αγωνιστικά, να αναδεικνύει το πρόβλημα και να κινητοποιεί τον ελληνικό λαό.

Η Σιωπή και η Ανοχή αποτελούν Συνενοχή.

Δεν μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ όταν αδιαφορεί, ανέχεται, σιωπά και δεν εξεγείρεται στη δολοφονία χιλιάδων ΠΑΙΔΙΩΝ.

Ιδιαίτερα οι γονείς, οι μανάδες.

Η συνήθεια στον θάνατο, στον πάσης φύσεως θάνατο, φυσικό και μη, τείνει να παγιωθεί στην ελληνική κοινωνία («επιβράβευση» πολιτικών πού έχουν οδηγήσει σε εγκλήματα με νεκρούς Μάνδρα, Μάτι, Τέμπη, Θεσσαλία, με αποκορύφωμα τους σχεδόν 40.000 νεκρούς της Πανδημίας).

Λεύτερη Παλαιστίνη σημαίνει πανανθρώπινη Λευτεριά.

Θάνος Βασιλόπουλος
Παιδίατρος Εντατικολόγος
Συνταξιούχος γιατρός του ΕΣΥ
Πρώην διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: