Υπουργός κλόουν! – Ο Άδωνις πόσταρε ανάλυση της ΟΑΚΚΕ για να αποδείξει ότι φταίει η Αριστερά για την ΠΙΤΣΟΣ ΑΕ

Δεν είναι τρολιά! Ο Άδωνις πόσταρε άρθρο που αναλύει το “αριστερό σαμποτάζ στην παραγωγή” και ότι η Ελλάδα είναι “ρωσική αποικία”, ρίχνοντας τις γέφυρες για το μεγάλο φιλελεύθερο μέτωπο ΝΔ-ΟΑΚΚΕ που θα γκρεμίσει τα τείχη.

Αν πιστεύετε ότι το γραφικόμετρο στη δικομματική αντιπαράθεση έχει βαρέσει κόκκινο, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα, κάτω από τον πάτο.

Ενώ το θέμα της ΠΙΤΣΟΣ και οι πολιτικές ευθύνες για το κλείσιμό της βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επικαλέστηκε ανάλυση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ, για να αποδείξει πως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο εκλεκτός του δήμαρχος στην Ελευσίνα και συνολικά η Αριστερά. Ή μάλλον τα ρωσόδουλα κόμματα, για να είμαστε συνεπείς με την ορολογία που χρησιμοποιεί κατά κανόνα η ΟΑΚΚΕ στις ανακοινώσεις της.

Αν κάποιος δε γνωρίζει τι εστί ΟΑΚΚΕ -μια αμελητέα εξωκοινοβουλευτική οργάνωση με μικρή επιρροή που κάνει αισθητή την παρουσία της κυρίως με τις εφημερίδες τοίχου-αφίσες που κολλάει στο κέντρο της Αθήνας- μπορεί να δοκιμάσει να διαβάσει την ανάλυσή της και να μάθει μεταξύ άλλων για την Ελλάδα που είναι ρωσική αποικία, το αριστερό σαμποτάζ στις επενδύσεις και τον Ριζοσπάστη ως το όργανο του πιο αντιβιομηχανικού για αυτό και πιο αντεργατικού κόμματος της χώρας -γιατί προφανώς βιομήχανοι και εργάτες έχουν τα ίδια συμφέροντα.

Το πιο ωραίο, όμως, είναι πως η ανάλυση της ΟΑΚΚΕ κάνει λόγο για ευθύνες της ΝΔ που δεν έβγαλε κουβέντα για να καταγγείλει αυτό το σαμποτάζ!

Η κυβέρνηση, η ΝΔ και οι καθεστωτικοί αναλυτές, συγκαλύπτουν το γεγονός ότι το κλείσιμο του εργοστασίου οφείλεται στην απαγόρευση της επένδυσης στη Μαγούλα από το δήμο Ελευσίνας με την έμμεση υποστήριξη όλων των κυβερνήσεων και των όλων κομματικών ηγεσιών που αποσιώπησαν το σαμποτάρισμα της επένδυσης εκεί.

Η Μπακογιάννη συγκάλυψε ουσιαστικά το καίριο σαμποτάρισμα του εργοστασίου από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν απαίτησε από την BOSH να επεκτείνει το παλιό εργοστάσιο του Ρέντη (…)

Για το σαμποτάρισμα του εργοστασίου στη Μαγούλα κουβέντα η ΝΔ. (…) Διάφοροι καθεστωτικοί αναλυτές συγκάλυψαν τους σαμποταριστές παριστάνοντας τους ιδεοληπτικούς φιλελεύθερους. Κλασικό παράδειγμα το άρθρο στο Liberal που δικαιολογεί το κλείσιμο του εργοστασίου ως εξης: «Οι λόγοι είναι σύνθετοι και καθόλου μονοδιάστατοι, όμως το κυρίαρχο στοιχείο είναι η συρρίκνωση της κατανάλωσης στην Ελλάδα, αλλά και η μετατόπιση των παγκόσμιων ισορροπιών στην παραγωγή της βαριάς βιομηχανίας, προς χώρες του λεγόμενου τρίτου κόσμου».

Και κάπως έτσι, το μεγάλο φιλελεύθερο μέτωπο ΝΔ-ΟΑΚΚΕ για την προώθηση του κομμουνισμού δε θα συμπηχθεί -όχι σε αυτή τη φάση του ιστορικού προτσές τουλάχιστον.

Μένει όμως ως μέτρο της ανοησίας του Άδωνι το γεγονός πως πόσταρε ανάλυση της ΟΑΚΚΕ, για να κάνει κριτική στην Αριστερά που σαμποτάρει την παραγωγή. Ο κατήφορος δεν έχει πάτο…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: