Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την καραντίνα στις ΗΠΑ – Διαδηλωτές του Τραμπ βλέπουν “κομμουνισμό” στα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης

Εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται δηλαδή ότι καπιταλισμός είναι να σκορπάς έναν θανατηφόρο ιό για να πλουτίσουν τα αφεντικά. 

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά των περιοριστικών μέτρων ενάντια στον κορονοϊό σε μια σειρά πολιτείες των ΗΠΑ. Οπαδοί του Τραμπ διεκδικούν το αναφαίρετο δικαίωμά τους στο να μολυνθούν και να μολύνουν τους συνανθρώπους τους, ανακαλύπτοντας μάλιστα τον αόρατο κομμουνιστικό δάκτυλο που ευθύνεται για την καραντίνα. Στην κομητεία του Όραντζ στην Καλιφόρνια φαίνεται πως έχουμε τους νικητές για την ώρα, μια κυρία με μπλουζάκι αμερικανική σημαία που διακηρύττει πως “Κοινωνική αποστασιοποίηση ίσον κομμουνισμός”, ενώ μια άλλη κυρία με λογοπαίγνιο στ’ αγγλικά που τσακίζει κόκαλα, διαπιστώνει τη σχέση σοσιαλισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης. Εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται δηλαδή ότι καπιταλισμός είναι να σκορπάς έναν θανατηφόρο ιό για να πλουτίσουν τα αφεντικά.

Δυνατές υποψηφιότητες έρχονται όμως κι από άλλα μέρη των ΗΠΑ οι οπαδοί του Τραμπ, ακολουθώντας τις διαδικτυακές του παραινέσεις για “απελευθέρωση” πολιτειών από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, ώστε να “ξανανοίξουν οι δουλειές”. Όπως η νεαρή της φωτογραφίας, που κηρύσσει ανένδοτο κατά των διαβολικών μασκών, χρησιμοποιώντας για τους δικούς της σκοπούς το σύνθημα των υποστηρικτών του δικαιώματος στην άμβλωση “Το σώμα μου, η επιλογή μου”. Προφανώς αν όχι η ίδια, η συντριπτική πλειοψηφία των ομοϊδεατών της θα συστήνονταν ως pro – lifers, αφού αγαπούν πάρα πολύ τη ζωή αγέννητων παιδιών, όχι όμως τόσο πολύ τη δική τους και ειδικότερα εκείνη των μη παραγωγικών ηλικιωμένων. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι εξάλλου που σε κάθε ευκαιρία διακηρύττουν και το “δικαίωμά τους” στον αντιεμβολιασμό, και που ετοιμάζονται πιθανόν για νέες “δόξες” αν και όποτε υπάρξει αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: