Χρ. Ζαραλίκος: Γιατί έπεσε ο πίνακας του Πικάσο; Εκπυρσοκρότησε μόνος του!

Οι Δαπίτες της κυβέρνησης μισούν τόσο πολύ τα νοσοκομεία, που μπορεί να μαζευτούν απέξω και να φωνάζουν: Τσο και Λο στον Ευαγγελισμό! Σεξ και Βία στο Σωτηρία!

Ήταν Τρίτη, η μέρα του προφήτη, που βγήκε από την Κρήτη, σε μια σπέσιαλ, καλοκαιρινή εμφάνιση.

Ο Ζάρα μας εξηγεί, με κοινό και επί σκηνής, γιατί οι ελαιοχρωματιστές είναι χειρότεροι κλέφτες από τους αρχαιοκάπηλους εφοπλιστές, με αφορμή τον πίνακα του Πικάσο, που μας τον χάρισε για τη στάση μας ενάντια στον φασισμό, τότε που είχαμε κονσερβοκούτια ακόμα, αντί για χρυσαυγίτες, σαν τον Παππά, που έμεινε πέντε μήνες στου Ζωγράφου (πέντε λεπτά από το σπίτι του στη ΓΑΔΑ), γιατί αν βρεις εκεί να παρκάρεις, δε φεύγεις με τίποτα.

Αλλά όταν πέφτει ένας τέτοιος πίνακας στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μοιραία θα τον στήσουν στον τοίχο, θα πουν ότι εκπυρσοκρότησε μόνος του, άσε που είχε δίπλα του κι έναν ανεμόμυλο, που τον έριξε.

Αλλά αν υπάρχει κάτι που μισούν παραπάνω από τον Πικάσο οι δεξιοί, είναι τα νοσοκομεία. Είναι ικανοί να μαζεύονται (α και ου) έξω από αυτά και να φωνάζουν: Σεξ και βία μες στο Σωτηρία. Τσο και Λο στον Ευαγγελισμό. Το τελευταίο άλλωστε έγινε περίπου πράξη -προφήτης είπαμε, όχι αστεία- με την εργαζόμενη που έφυγε με χειροπέδες…

Κι είναι δίκαιο -και πρέπει να γίνει πράξη- να τρακάρει (#diplis) ο Κυριάκος στον ωραίο και ασφαλή δρόμο Ηράκλειο-Χανιά, Ανωγειανό μετά από γάμο, να ψάχνει νοσοκομείο ανά 20-30 χιλιόμετρα και να μη βρίσκει.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: