Αν αγαπάς την Πετρούπολη…

Θα θεωρείς αυτονόητο πως η μείωση των δημοτικών τελών και η κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς είναι καλύτερες από την αύξηση ή την επιβολή τους.

Αν αγαπάς την Πετρούπολη:

– Θα γνωρίζεις πως η αγωνιστικότητα, η συνέπεια και η τιμιότητα είναι πιο σημαντικές από τον καιροσκοπισμό.
– Θα θεωρείς αυτονόητο πως η μείωση των δημοτικών τελών και η κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς είναι καλύτερες από την αύξηση ή την επιβολή τους.
– Θα νιώθεις ευλογημένος που 5.500 συμπολίτες μας δραστηριοποιούνται στις αθλητικές και πολιτιστικές δομές του δήμου με συμβολικό κόστος.

Εν ολίγοις:
Ο ένας είναι αυτός που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον λαό της πόλης και ο άλλος αυτός που την περίοδο 2011-2014 απουσίαζε από το 40% των Δημοτικών Συμβουλίων.
Ο ένας είναι αυτός που έφερε τον δήμο στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά με τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη και ο άλλος αυτός που την περίοδο 2004-2007 τα αύξησε 18%.
Ο ένας είναι αυτός που πάλευε για μόνιμες προσλήψεις στον δήμο και ο άλλος αυτός που τσακωνόταν με αυτούς που προηγουμένως παρακαλούσε να τον κατεβάσουν στις εκλογές ως υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας.

Όσο για το ποιος είναι ο ένας και ποιος ο άλλος, θεωρώ δεδομένο πως το γνωρίζετε, επειδή αγαπάτε την Πετρούπολη. Σωστά;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: