Σταυρούπολη: Δεν είναι φασίστες, απλώς τους στηρίζει η Χρυσή Αυγή

Τα ορφανά του Μιχαλολιάκου στηρίζουν τους… “μαθητές της Σταυρούπολης” που… “έδιωξαν τους αριστεριστές” και δίνουν την καλύτερη απόδειξη για την άμεση ανάμειξη φασιστικών κύκλων που μυρίστηκαν ψητό.

Αν τυχόν κάποιος διατηρούσε αμφιβολίες για το ποιόν των… “απλών μαθητών”, που εβαλαν “αυθόρμητα” τις κουκούλες τους για να επιτεθούν σε μια αντιφασιστική συγκέντρωση, λίγες μόλις μέρες αφού είχαν επιτεθεί σε φοιτητές που μοίραζαν υλικό εναντίον της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (δρώντας δηλαδή σαν λαγοί της κυβέρνησης), έρχεται η σημερινή ανακοίνωση των νεοναζί της χρυσής αυγής, για να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα και τα γεγονότα.

Μπορεί σε λίγες μέρες να συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταδίκη των ηγετικών στελεχών της νεοναζιστικής συμμορίας αλλά οι φασίστες καραδοκούν για να σηκώσουν κεφάλι, κάνοντας δουλειά μες στα σχολεία για να βρωμίσουν με το δηλητήριό τους νεανικές συνειδήσεις.

Με το φίδι του φασισμού και το σύστημα που τον γεννά δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: