Τα “μη ανθρώπινα συντρόφια”, οι μαυροπράσινοι μηδενιστές και η “ζωώδης” απανθρωπιά τους

Το “καλύτερο” είναι πως η βομβιστική επίθεση στο κρεοπωλείο αφιερώνεται “στα μη ανθρώπινα συντρόφια” τους που δεν είναι καν σε θέση να μάθουν την είδηση και να χαρούν με αυτήν. Το χειρότερο όμως είναι η απάνθρωπη στάση τους απέναντι στο σοβαρά τραυματισμένο, ως ένα μικρό δείγμα των “ευαισθησιών” τους.

Προχτές μια -κατά δήλωσή της- αναρχική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση βόμβας σε κρεοπωλείο της Κυψέλης. Θα ήταν απλώς αστείο, αν δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας άνθρωπος από αυτήν την… “επαναστατική” ενέργεια -που οι “αντισπισιστές” θεωρούν απλώς ως παράλληλη απώλεια στον πόλεμο που έχουν κηρύξει. πιθανότατα ενάντια στους “σιχαμένους ανθρώπους” όπως λένε σε κάποιο σημείο της ανακοίνωσης. Γιατί όπως λένε, είναι “αναρχικοί της πράξης” και όχι τίποτα ρεφορμιστές, με “ειρηνικές συγκεντρώσεις χωρίς αποτέλεσμα”. Σημειώνουν μάλιστα πως θα χτυπάνε τον εχθρό με κάθε μέσο κι ο επόμενος στόχος μπορεί να είναι ¨η πόρτα του σπιτιού σας”. Κατευθείαν στη ρίζα του κακού και την καρδιά του συστήματος, με άλλα λόγια… Κι η πλάκα είναι πως αυτού του είδους ο λόγος προβάλλεται ως εναλλακτική στο life-style βιγκανισμό και την κοινωνία του θεάματος… Ενώ βάζει ως στόχο την καταστροφή κάθε κοινωνίας -κι όχι απλά της καπιταλιστικής, της ταξικής, της εκμεταλλευτικής κοινωνίας…

Το “καλύτερο” είναι πως αυτή η… “νίκη” του κινήματος αφιερώνεται “στα μη ανθρώπινα συντρόφια μας” -αν και διατηρούμε έντονες αμφιβολίες κατά πόσο είναι σε θέση να μάθουν αυτή την είδηση από τα “Μαζικά Μέσα Εξημέρωσης” και να χαρούν με αυτήν.

Το χειρότερο όλων όμως είναι η απάνθρωπη στάση τους απέναντι στο σοβαρά τραυματισμένο, που είναι ένα δείγμα των “ευαισθησιών” τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και το Indymedia, όπου δημοσιεύτηκε αρχικά η ανακοίνωση, την κατέβασε μετά από μερικές ώρες. Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο και το τρομερό σκεπτικό -που είναι για γέλια και για κλάματα.

Ζούμε στην κοινωνία του θεάματος.

Στην εποχή μας, που σημασία έχει πόσα like και followers έχεις στα μέσα κοινωνικής αποβλάκωσης (δικτύωσης). Όλο αυτο ξεκινάει από τον πιο απολιτίκ τυχάρπαστο μέχρι και άτομα πολιτικοποιημένα του αναρχικού χώρου. Τι φόρεσες και τι έφαγες. Πάνω σε αυτό πατάνε λοιπόν οι βιομηχανίες και όλο το καπιταλιστικό σύστημα (ώπου πολλές φορές εμφανίζονται εντελώς τυχαία διαφημίσεις στις αρχικές σελίδες των social media) ώστε να βγάλουν κέρδος πάση θυσία, μέσω αυτής της καταναλωτικής αρρώστιας, χωρίς να τους καίγεται καρφί αν όλο αυτό κοστίζει τη ζωή στα μη ανθρώπινα ζώα. Κυρίως στο κομμάτι του ρουχισμού και της διατροφής όπου μετράμε και τις περισσότερες απώλειες. Πολύ της μόδας, ειδικά τώρα αυτές τις “άγιες” μέρες των χριστουγέννων, είναι οι βιτρίνες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων όπου το γκλίτερ και τα φανταχτερά στολίδια καλύπτουν τη μιζέρια, τη σαπίλα, τη θανατίλα και τη δυστηχία.

Γιαυτό κι εμείς τοποθετήσαμε μια ωρολογιακή βόμβα, μικρής ισχύος, στη πρόσοψη ενός κρεωπολείου στον πιο κεντρικό δρόμο της Κυψέλης γνωρίζοντας ότι, λίγο πιο δίπλα στην πλατεία της Κυψέλης, αράζουν αρκετά συχνά ομάδες ΔΙΑΣ. Για μια ακόμη φορά δείξαμε την ανικανότητα των μπάτσων τοποθετώντας μια βόμβα στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να γίνουμε αντιλυπτοί.

Ο μηχανισμός αποτελούνταν από ένα γυάλινο μπουκάλι γεμάτο πυρίτιδα, αρκετή ποσότητα για να προκαλέσει ζημιά στην πρόσοψη του μαγαζιού. Δυο μεγάλα γκαζάκια και 3 λίτρα βενζίνη ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να γίνει μεγαλύτερη ζημιά. Ένας ακόμα λόγος που χρησιμοποιήσαμε βενζίνη είναι για να καούν τυχόν υπολείμματα DNA που μπορεί να υπάρχουν στο μηχανισμό. Τέλος βάλαμε δυο ρολόγια ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα δουλέψει και ότι τα λαμπάκια θα πυροδοτήσουν την πυρίτιδα. Από τη στιγμή που βλέπουμε ότι δουλεύει θα αναβαθμίσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον την εκρηκτική ύλη για να προκαλέσουμε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Μια βιτρίνα όπου πίσω από αυτή υπήρχαν κρεμασμένα κορμιά πλασμάτων που κάποτε ήταν ζωντανά και νιώσανε το τρόμο και τον πόνο της παγωμένης λεπίδας στο λαιμό τους. Είναι χυδαίο να κρεμιούνται και να προβάλλονται μη ανθρώπινα πλάσματα, με αυτό και με κάθε τρόπο, σαν να είναι αντικείμενα και προϊόντα όπου οι σιχαμένοι άνθρωποι θα πληρώσουν για να το αγοράσουν, για μερικές στιγμές ευχαρίστησης, γεμίζοντας τις κοιλιές τους και ικανοποιώντας τους γευστικούς τους κάλυκες. Για κάποιον ένα ζώο στοιχίζει άλλωτε λίγα και άλλωτε πολλά χρήματα, αλλά αυτό το ζώο το πληρώνει με την ίδια του τη ζωή.

Είμαστε αναρχικοί της πράξης. Είμαστε οργισμένοι και μπουχτισμένοι από την κανονικότητα και την αδράνεια του ρεφορμισμού, τις ειρηνικές συγκεντρώσεις δίχως κάποιο αποτέλεσμα, τον lifestyle βιγκανισμό και την δήθεν κοινωνική απέυθυνση προς την κοινωνία που είναι υπαίτια για τον εγκλεισμό και το βασανισμό των μη ανθρώπινων ζώων.

Μάθαμε από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ότι τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνθρωπος. Σίγουρα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας αλλά σίγουρα δεν θα απολογιθούμε για την έκβαση της δρασης μας. Είμαστε σε πόλεμο και ο πόλεμος έχει απώλειες.

Οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι. Χτυπάμε τον εχθρό με κάθε μέσο. Σήμερα τα χτυπήματα είναι με βόμβες μικρής ισχύως ή με εμπρηστικούς μηχανισμούς σε καταστήματα και αμάξια συνένοχων της καταπίεσης και του βασανισμού των ζώων αλλά αύριο θα φτάσουμε στην πόρτα του σπιτιού σας.

Αφιερώνουμε τη δράση μας στα μη ανθρώπινα συντρόφια μας όπου πλήρωσαν το τίμημα της ελευθερίας με τη ζωη τους. Γιατί σύμφωνα με το “πρωτόκολλο” όποιος προσπαθεί να πάρει ανάσες ελευθερίας μακριά από τα κάγκελα και τα κλουβιά είναι επικίνδυνος και του αξίζει ο θάνατος. Όλοι αυτοί οι σάπιοι έχουν ξεχάσει προ πολλού ότι το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής είναι η ελευθερία.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μαυροπράσινοι Μηδενιστές

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
2 Σχόλια

  • Ο/Η Ανδρέας Κ λέει:

    Όχι (!) δεν θα ήταν απλώς αστείο, αν δεν είχε τραυματιστεί ο άνθρωπος. Η ίδια η μεθοδολογία και η πολιτική τους είναι επικίνδυνη, ανεξάρτητα με το αν προέκυπτε τραυματίας σήμερα, αύριο ή ποτέ. Μία πολιτική η οποία οφείλει να απομονωθεί πλήρως από τις γραμμές του κινήματος, τόσο με τους φορείς της αλλά και με όσους δείχνουν την παραμικρή ανοχή.

  • Ο/Η Χαρούλα Πεπονάκη λέει:

    Αντισπισιστές θα σας φάνε
    τα σκυλιά σας
    θα σας φάνε
    ζωντανούς

    Κανίβαλοι, κανίβαλοι,
    θα γίνουν
    Κανίβαλοι, κανιβαλοι,
    θα γίνουν…

    Εντωμεταξύ τί πα να πει “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”;
    Επιστροφή στα δέντρα;
    Άντε, ας κάνουν την αρχή ν’ αραιώνουμε.

Κάντε ένα σχόλιο: