Ρήξη τυμπάνου έπαθε ο Γιάννης Δελής – Σκίστηκαν τα ρούχα του από την έκρηξη

Κρατήθηκε στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΚΚΕ, ενώ η συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ Θεοδώρα Δριμάλα σύμφωνα με μαρτυρίες λιποθύμησε από την επίθεση που της άνοιξε το κεφάλι.

Εξαιρετικά επικίνδυνες αποδείχτηκαν οι χειροβομβίδες κρότου – λάμψης που χρησιμοποίησαν σωρηδόν οι άντρες των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών σήμερα στη διάρκεια του συλλαλητηρίου των εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η συνδικαλίστρια Θεοδώρα Δριμάλα, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε πριν λίγη ώρα στην εκπομή της στο real fm η βουλευτής του κόμματος Λιάνα Κανέλλη, ο Γιάννης Δελής εκτός από τον τραυματισμό στο χέρι, φέρεται να αντιμετωπίζει και πιθανό κίνδυνο για την ακοή του, καθώς η κρότου λάμψης έσκασε δίπλα του, σκίζοντάς του επίσης το παλτό, το πουκάμισο και το πουλόβερ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η έκρηξη προκάλεσε στο βουλευτή μερική ρήξη τυμπάνου, ενώ διενεργούνται παραπέρα εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί βλάβη στο ακουσικό νεύρο. Αρκετά σοβαρός είναι και ο τραυματισμός της Θεοδώρας Δριμάλα, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες παρόντων συναδέλφων της, λιποθύμησε μετά την άγρια επίθεση εναντίον της με κρότου – λάμψης κατακέφαλα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: