Άνεμος ασφάλειας φύσηξε στα Εξάρχεια: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για εκκένωση κτιρίων που διαμένουν πρόσφυγες

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στα Εξάρχεια. Αστυνομικοί και άντρες των ΜΑΤ εκκενώνουν τέσσερα υπό κατάληψη κτίρια σε κάποια από οποία διέμεναν πρόσφυγες και μετανάστες, που υπολογίζονται περίπου στα 100 άτομα.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στην περιοχή των Εξαρχείων. Αστυνομικοί και άντρες των ΜΑΤ εκκενώνουν τέσσερα υπό κατάληψη κτίρια, σε κάποια από οποία διέμεναν πρόσφυγες και μετανάστες, που υπολογίζονται περίπου στα 100 άτομα.

Τα δυο κτίρια στα οποία εντοπίστηκε να διαμένουν οι περισσότεροι πρόσφυγες, κυρίως από τη Συρία, βρίσκονται στην οδό Σπύρου Τρικούπη, ένα στην οδό Καλλιδρομίου και ένα στην οδό Φωτήλα, που βρέθηκε άδειο.

Οι τηλεοπτικές κάμερες δείχνουν να επιβιβάζονται στις αστυνομικές κλούβες κυρίως γυναίκες, κάθε ηλικίας, κάποιες κρατώντας στην αγκαλιά μωρά, και μικρά παιδιά. Την ίδια ώρα, από το στούντιο του ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντούσε σε ερώτηση για την αστυνομική επιχείρηση με το γνωστό μότο της κυβέρνησης: “Η ασφάλεια των πολιτών ήταν κύρια προεκλογική μας δέσμευση”…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: