Επί ποδός πολέμου κάδρων

ΦΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΕΠΑΦΗΣ – Η εμπιστοσύνη γίνεται ψήφος μετά από τριήμερο ξέσκισμα. Τα ψίχουλα άλλοθι.

Το μικρό κάδρο είναι και φλου και φλούο. Τραβάει την προσοχή υπαινικτικά εμφύλια με καμμένο ποστάρισμα αγήματος και έπαρσης σημαίας στο Γράμμο, το κυνήγι  του θησαυρού Κουντουρά κάπου στην Κίνα και τα σταυρωτά ψηφοδέλτια του Μαυρωτά. Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ φοράει πολιτικά κι αναλαμβάνει την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ . Ο Τσίπρας ως νονός πάει στο Μέγαρο που παίζει ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ ( οπερέτα ) να κάνει τον βαφτιστικό με τα μαρτυρικά για τα βαφτίσια των Σκοπίων να τα βαστάνε ο Μπίστης, ο Ραγκούσης και τ’ άλλα τα καλόκακα παιδιά. Η εμπιστοσύνη γίνεται ψήφος μετά από τριήμερο ξέσκισμα. Τα ψίχουλα άλλοθι.

Στο μεγάλο κάδρο τώρα. Τζίφος η πρώτη γεώτρηση της exxon mobil στο οικόπεδο 10 της Κύπρου. Ο Λευκός Οίκος απειλεί με εμπάργκο τη Γερμανία αν εφαρμοστεί η υπογραφή με τη Ρωσία που έβαλαν πέντε γερμανικές εταιρείες στη συμφωνία με την GAZPROM για τον αγωγό φυσικού αερίου απευθείας μέσω Βόρειας Θάλασσας απ’τη Μόσχα στο Βερολίνο και την ΕΕ. Οι Τούρκοι καραδοκούν να την πέσουν όπου τους πει το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι. Ο Πούτιν ταξιδεύει σε λίγες μέρες στο Βελιγράδι για να υπογράψει καμιά δεκαριά συμφωνίες με τη Σερβία. Ανοίγει πλέον και η Αλβανική τράπουλα με μπαλαντέρ το Κόσσοβο και ο Ζάεφ πάει Μόναχο μέσω Θεσσαλονίκης για να γεμίσει οδηγίες την ατζέντα που του κάναν δώρο την πρωτοχρονιά.

Αν είναι να στήσετε καραούλι ή να σκύψετε σε κλειδαρότρυπα χρησιμοποιήστε την εντός εκτός κάδρου χυδαία υποτιμημένη από τους “παίκτες” νοημοσύνη σας και κοιταχτείτε στον καθρέφτη . Παζαρεύετε ή όχι;

Λιάνα Κανέλλη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: