Ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα: Η διοίκηση του ΣΕΗ ζητά από τους ηθοποιούς 72 ευρώ για να συμμετάσχουν στις εκλογές τους!

Η Διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ζητάει από τους ηθοποιούς οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κόλαση της ακρίβειας, να πληρώσουν 72 ευρώ (!) προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές του Σωματείου – Καταγγελία της Δημοκρατικής Ενότητας Ηθοποιών

Η Διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ζητάει από τους ηθοποιούς οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κόλαση της ακρίβειας, να πληρώσουν 72 ευρώ (!) προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές του Σωματείου. Όπως καταγγέλλει η «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών»:

“Η Διοίκηση του ΣΕΗ ζητάει από τους συναδέλφους οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κόλαση της ακρίβειας, να πληρώσουν 72 ευρώ (!) προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές του Σωματείου μας.

Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, οι εκλεγμένοι με τη Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών, εισηγηθήκαμε να μπορούν οι συνάδελφοι με 15 ευρω να συμμετέχουν στις διαδικασίες των εκλογών, ώστε να μην αποκλειστεί κανένας λόγω χρεών.

Η Διοίκηση παρολαυτά δεν προχώρησε στην απόφαση αυτή. Την ώρα που 500 σπίτια κάθε μέρα μένουν χωρις ρεύμα και εκατονταδες  συνάδελφοι μας βρίσκονται αντιμετωποι με τους πανακριβους λογαριασμους του ρευματος, η Διοίκηση ουσιαστικά τους αποκλείει από τις εκλογές! Προφανώς ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ-ΑΕΝΑΗ ζουνε σε μια άλλη πραγματικότητα από τη δική μας…

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 17.00 στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ του Δήμου Αθηναίων (Εχελειδών 19 & Πειραιώς 144) καταδικάζοντας τη στάση της Διοίκησης και υπερψηφίζοντας την πρόταση μας για δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές με 15 ευρώ.”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: