Νικόλας Χαραλάμπους: “Ξεβαμμένα Περάσματα του Χρόνου”

Μια ποιητική συλλογή 160 σελίδων όπου κάθε σελίδα λέει μια ιδιαίτερη ιστορία που μπορεί να κάνει τον αναγνώστη να ταυτιστεί μαζί της.

Κυκλοφόρησε στις 26 Δεκεμβρίου 2017 από τις εκδόσεις BOOKSTARS, το βιβλίο του Νικόλα Χαραλάμπους με τίτλο « Ξεβαμμένα Περάσματα του Χρόνου »

Το βιβλίο αυτό είναι μια ποιητική συλλογή 160 σελίδων όπου κάθε σελίδα λέει μια ιδιαίτερη ιστορία που μπορεί να κάνει τον αναγνώστη να ταυτιστεί μαζί της απόλυτα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο μιλά κατευθείαν μέσα στην ψυχή εκείνου που το διαβάζει.

Μέσα σ’ αυτό το βιβλίο θα βρείτε τα πάντα, μέσα του κρύβεται ένας ολόκληρος κόσμος γεμάτος ποίηση βγαλμένη μέσα απ’ τη ψυχή. Θα μάθετε τι σημαίνει ο χρόνος για τους ανθρώπους και θα καταλάβετε πόσο γρήγορα μπορεί να περάσει ο καιρός ακόμα κι αν έχετε μια ζωή μπροστά σας.

Αυτό το βιβλίο θα αφυπνίσει τις αναμνήσεις σας, θα δώσει ρυθμό στο μέλλον σας μέσα από ένα ταξίδι στο μυαλό σας και στην καρδιά σας.

Ο Νικόλας Χαραλάμπους γεννήθηκε το 1996 στην επαρχία Λάρνακας της Κύπρου, κατάγεται από το χωριό Αυγόρου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Διαμένει προσωρινά στην Πάτρα από το 2015 καθώς σπουδάζει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Ξεκίνησε να γράφει από τις αρχές του 2016, ήθελε να γράφει τις σκέψεις του και να τις μοιράζεται με τον κόσμο μέσω του προσωπικού του λογαργιασμού στο Facebook.

Στα μέσα του 2016 ενεργοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και από εκείνη την μέρα ανεβάζει σχεδόν καθημερινά δικά του quotes. Επίσης, κατά διαστήματα γράφει δικά του κείμενα και μετά τα ανεβάζει πάντα στο site του nikolascharalambous.com

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: