Επανεκδόθηκε και κυκλοφορεί: “Γενική Ψυχολογία- διαλεκτική υλιστική προσέγγιση”

Πρόκειται για το μοναδικό μαρξιστικό εγχειρίδιο γενικής ψυχολογίας που κυκλοφορεί στη χώρα μας. Ενδιαφέρον για όλους τους εργαζόμενους που επιθυμούν να κατανοήσουν τον άνθρωπο και ιδιαίτερα χρήσιμο στους εκπαιδευτικούς, φοιτητές κι ερευνητές.

Το βιβλίο επανεκδίδεται μετά από ζήτηση των αναγνωστών του περιοδικού Θέματα Παιδείας, κι είναι το μοναδικό μαρξιστικό εγχειρίδιο γενικής ψυχολογίας που κυκλοφορεί στη χώρα μας. Η επιμέλεια της συγγραφής είναι του Μιχάλη Κουβελά κι αποτελεί έκδοση του Ομίλου Εκπαιδευτικού Προβληματισμού, του μορφωτικού σωματείου που κυκλοφορεί και άλλες θεματικές εκδόσεις, όπως την Αναπτυξιακή Ψυχολογία, αλλά και την ίδια την εκπαιδευτική επιθεώρηση Θέματα Παιδείας.

Επανεκδόθηκε και κυκλοφορεί: "Γενική Ψυχολογία- διαλεκτική υλιστική προσέγγιση"

Επανεκδόθηκε από τον Όμιλο Εκπαιδευτικού Προβληματισμού και κυκλοφορεί: “Γενική Ψυχολογία- διαλεκτική υλιστική προσέγγιση”

Αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας, το εγχειρίδιο αποκρυσταλλώνει τη συλλογική πείρα, τόσο από την εργασία των μεγάλων σοσιαλιστών ψυχολόγων, ιδιαίτερα της σοβιετικής σχολής (Ιλιένκοφ, Βιγκότσκι, Λεόντιεφ, Ανάνιεφ κ.ά.), όσο και από την προσέγγιση του ανθρώπινου ψυχισμού από μαρξιστές επιστήμονες που έδρασαν στον καπιταλισμό στην κατεύθυνση της ανατροπής του (γι’ αυτό κι αφιερώνεται στη μνήμη του Γιάννη Ιμβριώτη, καθηγητή Ψυχολογίας και πρόεδρου του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών). Ενδιαφέρον για όλους τους εργαζόμενους που επιθυμούν να κατανοήσουν τον άνθρωπο και ιδιαίτερα χρήσιμο στους εκπαιδευτικούς, φοιτητές κι ερευνητές.

Αναζητήστε τη Γενική Ψυχολογία στα βιβλιοπωλεία της Σύγχρονης Εποχής και στους ανταποκριτές του περιοδικού Θέματα Παιδείας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8213430. Ε-mail: [email protected]

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: