Τι θα γίνει στο game of thrones: Μια πρόβλεψη ενός Κουκουέ

Οι διεκδικηταί ή θα φαγωθούν μεταξύ των, ή θα σιχαθούν την όλη φάση και θα κάνουν κάνα τρελό υπέρ-όργιο, ο θρόνος θα λιώσει μέσα στις φλόγες κανενός δράκου, όλοι θα συγκλονιστούν από τη σιχασιά, το θάνατο, το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό, οι νεκροί ή θα ξαναζωντανέψουν ή θα ξαναπεθάνουν, άνθρωποι και ζόμπι θα ζήσουν αδερφωμένα

Είμαστε στην τελευταία σεζόν της πιο πολυζητημένης τηλεοπτικής σειράς στο ντουνιά. Αμήν, μας βγάλαν την παναγία μέχρι να βγει, το τέλος της μένει επτασφράγιστο μυστικό και οι θεωρίες για το τι θα γίνει δίνουν και παίρνουν. Τόση ανάλυση ούτε οι Μαρξ και Ένγκελς για το μέλλον της κεφαλαιοκρατίας. Τη στιγμή που γράφονται ετούτες οι γραμμές, παραμονή της Ανάστασης περιμένουμε τη μεγάλη μάχη του Γουίντερφελ, σίζον οχτώ, επεισόδιο τρία, όπου προβλέπεται να γίνει της πουτάνας το κάγκελο.

Όλοι έχουν γράψει στα παπάρια τους τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές εκλογές, τις εθνικές εκλογές, το πραγματικά προβλήματα, το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ήδη ξεχάστηκε, όλοι ζουν κι αναπνέουν για την κατάληξη που θα έχει ο πόλεμος όλων εναντίον όλων και ποιος θα κάτσει στον καταραμένο το σιδερένιο θρόνο. Ο Τζον Σνόου το καλό παιδί; η καριολίτσα η Ντενέρις η δρακομάνα; ο Βασιλιάς της Νύχτας; (όχι δεν μιλάμε για το Ζαφείρη Μελά). Ο Τύριον (κασέριον); η σούπερ καριόλα Σέρσεϊ μήπως θα τον κρατήσει; η ψημένη πια λαίδη Σάνσα; κάνας άλλος μήπως που δεν πάει το μυαλό μας;

Λοιπόν κάνω εντελώς αντιεπιστημονική πρόβλεψη (σιγά μην το αιτιολογήσω ορθολογικά κιόλα, παραμύθι είναι): πιστεύω με όλο μου το είναι ότι ΟΛΟΙ θα πάρουν τ’ @ρχ… μου στο τέλος και κανένας δεν θα κάτσει σε κανέναν θρόνο. Οι διεκδικηταί ή θα φαγωθούν μεταξύ των, ή θα σιχαθούν την όλη φάση και θα αλληλοπηδηχτούν σε κάνα τρελό υπέρ-όργιο, ο θρόνος θα λιώσει μέσα στις φλόγες κανενός δράκου, όλοι θα συγκλονιστούν από τη σιχασιά, το θάνατο, το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό, οι νεκροί ή θα ξαναζωντανέψουν ή θα ξαναπεθάνουν, άνθρωποι και ζόμπι θα ζήσουν αδερφωμένα (!) και στο τέλος ο Τζον, η Ντενέρις, ο Ζαφείρης Μελάς-Νάιτ Κινγκ θα διαλύσουν τα βασίλεια, θα καταργήσουν τις θρησκείες, θα κηρύξουν τον κομμουνισμό και την αταξική κοινωνία (η εξουσία φυσικά θα ασκείται από συμβούλια εργατών), θα βγάλουν κανένα δεκάρικο και εικοσάρικο λόγο που θα εμπνέψει τους λαοί και θα εμφυσήξει την ελπίδα και τέλος όλοι θα παίζουν χαρωπά χιονοπόλεμο και θα φτιάχνουν γελαστούς χιονανθρώπους στον χειμώνα που ήρθε. Ή μάλλον θα παντρευτεί ο πάγος με τη φωτιά (έτσι λέγεται και το βιβλίο σωστά;), κουμπάρος θα είναι ο Σνόου, παρανυφάκια η Σάνσα, η Αρια, ο Τύριον και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, ο Μπραν με τη δύναμη του μυαλού και γραμματέα τον Σαμ θα μηδενίσει τις εποχές και θα έχουμε κανονικούς χειμώνες και καλοκαίρια.

Οι εργάτες θα πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους φυσικά, θα οικοδομήσουν  κατευθείαν τον κομμουνισμό και θα ισχύει η αρχή απ’τον καθένα ανάλογα με τις δυνατότητές του στον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες του. Αμήν.

Γράψτε μας κι εσείς στα σχόλια τις σοβαρές κι ασόβαρες προβλέψεις σας.

Υστερόγραφο: δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο της σειράς, βαριέμαι. Προτιμώ την “κριτική του προγράμματος της GOT-α”, τις θέσεις του Απρίλη και το Δοκίμιο της Ιστορίας του κουκουέ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: