Στις πρόβες της “Τρισεύγενης” στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων (ΦΩΤΟ)

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεχίζει την καλλιτεχνική του δραστηριότητα με την προετοιμασία της «Τρισεύγενης» του Κωστή Παλαμά, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη. Πρόκειται για την Κεντρική Παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεχίζει την καλλιτεχνική του δραστηριότητα με την προετοιμασία της «Τρισεύγενης» του Κωστή Παλαμά, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη.

Πρόκειται για την Κεντρική Παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Τις πρόβες της παράστασης παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης,  η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Χρυσοβιτσάνος. Συναντήθηκαν με τους συντελεστές της παράστασης, τον σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνο τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, τον σκηνογράφο Άγγελο Αγγελή, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σταύρο Σ. Τσακίρη και τους ηθοποιούς της Τρισεύγενης .

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για την παράσταση ενώ ο Δήμαρχος και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους συντελεστές της παράστασης.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και αναφέρθηκε εν συντομία  στον έξοχο ποιητικό λόγο της Τρισεύγενης , στις κυρίαρχες ιδέες για ανεξαρτησία, ελευθερία, έρωτα, τη φυγή στο όνειρο, τους ανθρώπους της υπαίθρου, με τις παραδόσεις του, τα παραμύθια, τα λαϊκά πανηγύρια και πάνω απ’ όλα τα έξοχα πρόσωπα του έργου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: