“Κάλλιο πέντε και στο χέρι…”: Εισιτήρια με έκπτωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Θεάτρου Από κοινού

Το θέατρο Από Κοινού κλείνει τον ένα χρόνο λειτουργίας του και το γιορτάζει προσφέροντας στους θεατές εισιτήρια των 5 ευρώ μόνο, για την παράσταση “Κάλλιο πέντε και στο χέρι…” που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 του Οκτώβρη. 

Το θέατρο Από Κοινού κλείνει τον ένα χρόνο λειτουργίας του και το γιορτάζει προσφέροντας στους θεατές εισιτήρια των 5 ευρώ μόνο, για την παράσταση “Κάλλιο πέντε και στο χέρι…” που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 του Οκτώβρη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα “εορταστικά εισιτήρια” από το ταμείο του θεάτρου (Ευπατριδών 4, Γκάζι – μετρό Κεραμεικός, τηλ. 211 4057249), την Τετάρτη 25 Οκτώβρη, από τις 18:00 έως τις 21:00.

Η καλοκαιρινή επιτυχία του Θεάτρου Από κοινού δίνει τη θέση της στην καινούρια παράσταση και η επιθεώρηση στην αναθεώρησή της. Η Κατιούσα είναι χορηγός επικοινωνίας κι έχει την τιμή να προβάλει την παράσταση “Κάλλιο πέντε και στο χέρι…” που κάνει πρεμιέρα στο θέατρο “Από Κοινού”, στις 27 Οκτώβρη.

“Κάλλιο πέντε και στο χέρι…”
ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτώβρη στο θέατρο Από Κοινού

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι...": Εισιτήρια με έκπτωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Θεάτρου Από κοινού

Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης Σιδέρης, Αγγελική Ξένου και η μουσικός Τζο Μπάλτα, αποφάσισαν να συνεχίσουν με την ίδια συνταγή τη νέα θεατρική σαιζόν… Επιστράτευσαν για άλλη μια φορά τον Πάνο Χατζηκουτσέλη στην καταγραφή των κειμένων (για τα ‘κακώς κείμενα’). Στον ίδιο ανήκει και ο τίτλος “Κάλλιο πέντε και στο χέρι” βάσει των μελών του θιάσου που συγκροτείται συμφώνως προς την οικονομική κατάσταση. Παράλληλα υποδηλώνει την οικονομική κατάσταση της χώρας αυτή τη στιγμή… Είναι η αναθεώρηση της επιθεώρησης!

Επικουρικά γράφουν ο Αντώνης Ξένος, η Ελένη Γερασιμίδου και ο νεαρός Προκόπης Αναλύτης. Ενώ στην παρέα του θιάσου προστίθεται ως μπαλαντέρ του Σαββάτου ο μουσικός Νίκος Ροκάς.

Κείμενα: Πάνος Χατζηκουτσέλης, Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Προκόπης Αναλύτης

Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης Σιδέρης, Αγγελική Ξένου

Στο πιάνο: Τζο Μπάλτα- Νίκος Ροκάς

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:15

Τιμή εισιτηρίου: 12€ κανονικό & 8€ φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ, άνω των 65 ετών

Τηλέφωνο κρατήσεων: 211 4057249

Από Κοινού θέατρο, Ευπατριδών 4, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

email: [email protected]

facebook: Από Κοινού θέατρο

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: