“Η μικρή λέξη αγάπη” για δύο παραστάσεις στην Πάτρα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο»

“Η μικρή λέξη αγάπη” του Αύγουστου Κορτώ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νάντιας Δαλκυριάδου, με τις Αγγελική Ξένου και Βασιλική Κούλη, για δύο παραστάσεις στην Πάτρα, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

«H μικρή λέξη αγάπη» του Αύγουστου Κορτώ σε διασκευή και σκηνοθεσία Νάντιας Δαλκυριάδου, με τις Αγγελική Ξένου και Βασιλική Κούλη για δύο παραστάσεις στην Πάτρα στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο» την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Δεκέμβρη στις 21.00.

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πατάκη» και θίγει το ευαίσθητο και δυστυχώς συνεχώς επίκαιρο θέμα της έμφυλης και οικογενειακής βίας.

Λίγα λόγια για το έργο

Αγγελική Ξένου

Αγγελική Ξένου

Η Μάντια, το κορίτσι από το Τυφλό Νερό, έμαθε τι θα πει βία από πρώτο χέρι. Μέσα στην οικογένεια, από το χέρι του πατέρα. Έφτασε η ώρα που το έσκασε από τον βασανιστή της για μια καλύτερη ζωή αλλά την περίμενε ένας νέος κύκλος βίας… Πίσω από έναν έρωτα, καλά κρυμμένος, ένας νέος βασανιστής. Ένας νέος κύκλος βίας, πιο επώδυνος.

Πόσο κοστίζει να είσαι γυναίκα; Πόσο κοστίζει η ζωή; Πόσο κοστίζει η αγάπη; Μεταξύ ζωής και θανάτου. Ένα κορίτσι ακροβατεί και μας λέει την ιστορία του γι’ αυτήν τη… μικρή λέξη αγάπη…

Συντελεστές

Βασιλική Κούλη

Βασιλική Κούλη

Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Νάντια Δαλκυριάδου

Ερμηνεία: Αγγελική Ξένου, Βασιλική Κούλη

Μουσική: Οδυσσέας Γκάλλιος

Σκηνικά – κοστούμια: Έλλη Εμπεδοκλή

Κίνηση: Μαρίνα Μαυρογένη

Φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Απατσίδου

Φωτογραφίες: Κώστας και Σοφία Ραυτοπούλου

Σχεδιασμός αφίσας: Κωνσταντίνος Καραγάνης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη 12 & Τετάρτη 13 Δεκέμβρη στις 21.00

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: