Η Ελληνική Επανάσταση του ’21 μέσα από τις φιγούρες του Καραγκιόζη

Η Ελληνική Επανάσταση του ’21 μέσα από τις φιγούρες του Καραγκιόζη, έρχεται στο «προσκήνιο» το Σάββατο 16 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα, στο χώρο της «Αγοράς Αργύρη», με την πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής παράστασης θεάτρου σκιών.

Η Ελληνική Επανάσταση του ’21 μέσα από τις φιγούρες του Καραγκιόζη, έρχεται στο «προσκήνιο» το Σάββατο 16 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα, στο χώρο της «Αγοράς Αργύρη», στην Πάτρα, με την πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής παράστασης θεάτρου σκιών.

Η παράσταση ανεβαίνει από το «Μαύρο Θέατρο της Πάτρας» με τον Καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Μακρή και τις φιγούρες του. Έχει τίτλο «Ο Καπετάν Στράτος – Η αναγνώριση των δύο αδελφών» και θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική.

Πραγματοποιείται με αφορμή την ταυτόχρονη φιλοξενία στην «Αγορά Αργύρη» (Αγίου Ανδρέου 12) και στη Δημοτική Πινακοθήκη – έως τις 20 Οκτωβρίου – της έκθεσης «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», που οργανώνουν το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός .

Η προμήθεια των εισιτηρίων για τη δωρεάν είσοδο στην παράσταση γίνεται  ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr και στο βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος».

Οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφαλή προσέλευση στους κλειστούς χώρους (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή φυσικής νόσησης ή rapid test).

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.

Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: