Από Κοινού Θέατρο | Η Ελένη Γερασιμίδου «Ελένη η Αντεροβγάλτρια» στο κωμικό θρίλερ «Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν» του Άγγελου Πυριόχου

Ένα ξεκαρδιστικό θρίλερ του Άγγελου Πυριόχου με την Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο της μικρής Ελένης της Αντεροβγάλτριας… Μια ολόκληρη εποχή περνά μέσα από το μονόλογο σχεδόν κινηματογραφικά, με πολλές ανατροπές και τους πιο αστείους φόνους που έχουμε δει ποτέ – Σκηνοθεσία: Αντώνης Ξένος

«Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν»

(Ελένη η Αντεροβγάλτρια)

Κωμικό θρίλερ του Άγγελου Πυριόχου

με την Ελένη Γερασιμίδου

Σκηνοθεσία: Αντώνης Ξένος

Από τις 24 Φεβρουαρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

στο Από Κοινού Θέατρο

Ένα κορίτσι μεγαλώνει στην καθόλου αγνή ελληνική επαρχία.  Έτσι ξεκινάει το θρίλερ «Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν».

Κωμικό θρίλερ αφού το κορίτσι λόγω συνθηκών γίνεται ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΡΙΑ. Θα μπορούσε να λέγεται και ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΡΙΑ αλλά η ταινία που της άνοιξε το δρόμο ήταν ” Ο Τζακ ο αντεροβγάλτης”. Ο πατέρας σκότωσε τη μάνα , η μικρή τάχτηκε από μόνη της στους Αγίους Αναργύρους να μείνει παρθένα έως τα 30 της αλλά έπεσε θύμα παπά πριν πέσει θύμα της ο παπάς και φορτώσει το έγκλημα στον πατέρα. Μια λαμπρή καριέρα άνοιξε για τη μικρή παρθένα, αφού εβιάσθη , δεν υπέκυψε με τη θέληση της. Σίριαλ κίλερ διότι ήταν θέλημα Θεού, ακόμα και όταν είδε τον Καλογήρου να πνίγει την Λάσκαρη στην “Στεφανία” γιατί έμενε δίπλα στα στούντιο της Φίνος Φίλμ.

Άγγελος Πυριόχος

Ένα ξεκαρδιστικό θρίλερ του Άγγελου Πυριόχου με την Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο της μικρής Ελένης της Αντεροβγάλτριας που μετά από κάθε δολοφονία αναρωτιέται “Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν”.

Μια ολόκληρη εποχή περνά μέσα από το μονόλογο σχεδόν κινηματογραφικά, με πολλές ανατροπές και τους πιο αστείους φόνους που έχουμε δει ποτέ. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Ξένος.

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας: Άγγελος Πυριόχος

Σκηνοθεσία: Αντώνης Ξένος

Στο ρόλο της Ελένης η Ελένη Γερασιμίδου

Κινησιολογία: Μαρίνα Μαυρογένη

Φωτισμοί: Αγγελική Ξένου – Γιώργος Ζιώγαλας

Υπεύθυνος  επικοινωνίας : Κωνσταντίνος Καραγάνης

Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 21:00, από τις 24/2 έως τις 30/3

Εισιτήρια: 13€ κανονικό, 10€ μειωμένο (φοιτ., άνεργ., ΑμΕΑ, 65+, ομαδικά 10 άτομα+)

Early bird: 8 € (στην ηλεκτρονική προπώληση για περιορισμένο χρονικό διάστημα λίγες μέρες πριν την έναρξη της παράστασης)

Διάρκεια παράστασης: 60΄
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2114057249

Από Κοινού Θέατρο
Ευπατριδών 4, Γκάζι

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: