Προς κυρίες Κονιόρδου και Κουντουρά

Είναι μία χρυσή ευκαιρία να εξηγηθεί πώς χάρη στη Σκιάθο και του Γιώργου και του Αλέξανδρου, δεν κατρακυλήσαμε σε τζιχαντίστικες πρακτικές απέναντι στις Ελληνίδες.

Για να εξάγουμε πολιτιστικό ξύγκι κι από την τελευταία καταναλωτική μύγα – ευκαιρία, προτείνουμε το στήσιμο άμεσα παράστασης βασισμένης στη ΦΟΝΙΣΣΑ του Παπαδιαμάντη, στο όμορφο νησί της Σκιάθου που ξαναμπήκε στο χάρτη του τουρισμού, και του θρησκευτικού, καθώς κατίσχυσε όλων των άλλων επιβιωτικών αρσενικών και θηλυκών ο θεοσεβούμενος Ντάνος, κατα κόσμον Γεώργιος Αγγελόπουλος.

Η τεχνολογία επιτρέπει οθόνη με υπότιτλους σε πολλές γλώσσες. Και η Ελλάδα θα αναδειχθεί ως μία χώρα που πέρασε από τη Φραγκογιαννού της μισογύνικης κόλασης των γυναικών τον περασμένο αιώνα, στον εικοστό πρώτο ως πραγματικός survivor της προόδου. Είναι μία χρυσή ευκαιρία να εξηγηθεί πώς χάρη στη Σκιάθο και του Γιώργου και του Αλέξανδρου, δεν κατρακυλήσαμε σε τζιχαντίστικες πρακτικές απέναντι στις Ελληνίδες. Ο παραλληλισμός της Φραγκογιαννούς, που εξομολογείται σ’ έναν ερημίτη τις παιδοκτονίες της, με την εξομολόγηση του ερημίτη νικητή στην απαστράπτουσα Ελεονώρα Μελέτη για τους φόνους που δεν διέπραξε στην τουρκοελληνική ακτή της δομινικανής δημοκρατίας, θα συμβάλλει τα μάλα στην ανάπτυξη εκτός του θρησκευτικού και του θηλυκού τουρισμού.

Μετά τιμής
Κατιούσα

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: