«Πάτρα η Πόλη των Εργοστασίων, του Ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη» – Δείτε την παράσταση στο διαδίκτυο έως τη Δευτέρα 4 Γενάρη

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεχίζει την δωρεάν διαδικτυακή προβολή παραστάσεων με την παρουσίαση του έργου “Πάτρα η Πόλη των Εργοστασίων, του Ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη” σε σκηνοθεσία Φάνη Δίπλα, που φωτίζει πτυχές του παρελθόντος της πόλης συνδέοντάς τες με το παρόν της.

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας συνεχίζει την δωρεάν διαδικτυακή προβολή παραστάσεων με την παρουσίαση του έργου “Πάτρα η Πόλη των Εργοστασίων, του Ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη” σε σκηνοθεσία Φάνη Δίπλα, όπως ακριβώς παρουσιάστηκε για το θεατρικό κοινό, το Καλοκαίρι 2020, στην Πλατεία Γεωργίου.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου NeTT- “Δίκτυο Θεάτρων για την αξιοποίηση της Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς και την ανάπτυξη του Αειφόρου Τουρισμού” (Network of Theatres for the valorization of Cultural and Natural Heritage to develop a Sustainable Tourism) του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG Ελλάδα Ιταλία 2014-2020.

Η σύμπραξη της θεατρικής ομάδας Βιομηχανική με την Mosaic που είχαν αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής “Πάτρα, η Πόλη των Εργοστασίων, του Ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη”, φωτίζει πτυχές του παρελθόντος της πόλης συνδέοντάς τες με το παρόν της.

Την βιντεοσκοπημένη παράσταση θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλοι του θεάτρου από την Παρασκευή 1 του Γενάρη 2021 στις 10:00 έως την Δευτέρα 4 του Γενάρη 2021, εδώ:

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, μέσα από θεατρικές παραστάσεις που αποτυπώθηκαν σε video, προσκαλώντας τους πολίτες να τις παρακολουθήσουν.

Στην δύσκολη συγκυρία το θέατρο επιθυμεί να προβάλει διαδικτυακά παραστάσεις του, γνωρίζοντας πως ο τρόπος αυτός δεν μπορεί να υποκαταστήσει την παρακολούθηση μίας θεατρικής παράστασης σε πραγματικό χρόνο και παρουσία θεατών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: