Πανελλήνιοι διαγωνισμοί για τις αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού 2022

Η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας προκήρυξε τρεις πανελλήνιους διαγωνισμούς για την ανάδειξη των τριών βασικών αφισών του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 και συγκεκριμένα της κεντρικής αφίσας προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού, του 57ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού και του Καρναβαλιού των Μικρών για το 2022.

Η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας προκήρυξε τρεις πανελλήνιους διαγωνισμούς για την ανάδειξη των τριών βασικών αφισών του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 και συγκεκριμένα της κεντρικής αφίσας προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού, του 57ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού και του Καρναβαλιού των Μικρών για το 2022. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου  έως  10 Δεκεμβρίου 2021.

Οι αναλυτικές προκηρύξεις των διαγωνισμών είναι αναρτημένες στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ www.carnivalpatras.gr στο πλαίσιο Νέα/Εταιρικοί Διαγωνισμοί. Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ψηφιακής αποστολής με email, wetransfer, dropbox link κτλ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]. Δικαίωμα συμμετοχής στους Διαγωνισμούς έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και φοιτούν ή είναι απόφοιτοι ανώτερων ή ανώτατων δημόσιων ή ιδιωτικών σχολών όλων των τομέων του design στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, εφόσον καταθέσουν την πρόταση τους εντός της χρονικής προθεσμίας. Επίσης φοιτητές ή απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών, Γραφιστικών τεχνών, καλλιτέχνες, και ομάδες. Στους διακριθέντες θα απονεμηθούν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Οι τρεις πρώτες αφίσες που θα διακριθούν από κάθε διαγωνισμό θα αποτελέσουν κεντρικό τμήμα της έκθεσης που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Κ3 στα Παλαιά Σφαγεία για έναν χρόνο, μέχρι τον επόμενο Καρναβάλι.  Στην έκθεση θα παρουσιαστούν επίσης και τα υπόλοιπα καλύτερα έργα .

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: