«Βρείτε κάτι που να εκφράζει το σάπιο σύστημα που υπηρετήσατε…» – Οι Κοινοί Θνητοί απαντούν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίησε τραγούδι τους στη Βουλή

Ο λόγος που χρησιμοποίησε το τραγούδι αυτό, είναι για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες ενός θεατρινίστικου  δικομματισμού, που μόνο προσβάλλει την μνήμη των νεκρών.

Το γεγονός ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διάβασε μέσα στην ελληνική Βουλή, στίχους από το τραγούδι μας “Θ’ αργήσω απόψε” που γράφτηκε με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, δεν χαϊδεύει τ’ αυτάκια μας.

Ο λόγος που χρησιμοποίησε το τραγούδι αυτό, είναι για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες ενός θεατρινίστικου  δικομματισμού, που μόνο προσβάλλει την μνήμη των νεκρών.

Το διάβασε και λάθος, επίτηδες ή καταλάθος, πάντως οι στίχοι λένε ” Το έγκλημα ΤΟΥΣ μην αφήσεις να ξεχαστεί”

Ενώ εκείνος παρέλειψε το ΤΟΥΣ, και είπε Το έγκλημα μην αφήσεις να ξεχαστεί.

Αυτό το “ΤΟΥΣ” , το γράφουμε με κεφαλαία σε τούτη τη δημοσίευση για να τονίσουμε την ευθύνη ΤΟΥΣ, όλων όσων κυβέρνησαν.

Την επόμενη φορά που θα επικαλεστείτε κάποιον καλλιτέχνη ή τραγούδι, σας προτείνουμε να βρείτε κάτι που να εκφράζει το σάπιο σύστημα που υπηρετήσατε και είστε ετοιμοι να ξανά υπηρετήσετε.

Το σύστημα της εκμετάλλευσής, των πολέμων, της φτώχειας, των μνημονίων, των πλειστηριασμών, των ΝΑΤΟικών βάσεων, των hotspot, των νεκρών μεταναστών, της ιδιωτικοποίησης, της καταστολής, του ξεπλύματος του φασισμού και όλης της σαπίλας του καπιταλισμού, που έμεινε άθικτη και εντάθηκε τα χρόνια και της δικής σας διακυβέρνησης.

Άμα ο λαός χορέψει αντάμα,
Θα κλαίτε με μαύρο κλάμα
Όλοι σας κυρ βουλευτά…

ΚΘ

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: