Το ευχαριστώ του Γ. Νταλάρα στο ΚΚΕ, στη μεγάλη συναυλία για τον Γρ. Μπιθικώτση: «Δεν είναι τα λεφτά που φτιάχνουν τις πατρίδες. Είναι οι εργάτες που δίνουν το αίμα τους και τον ιδρώτα τους»

“Είναι ευτύχημα που κάποιοι από εμάς δεν ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε…Αγαπητέ Δημήτρη αυτό που κάνεις τα τελευταία χρόνια είναι σπουδαίο. Παρακαλούμε να το συνεχίσεις. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με ψυχή, όραμα, γνώση και φιλότιμο…”

«Όλες οι γενιές είναι εδώ για να τιμήσουμε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση» σημείωσε ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζοντας τους άξιους ερμηνευτές που λάμπρυναν τη μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή τους στο στάδιο Πυγμαχίας στο Περιστέρι, που γίνεται με πρωτοβουλία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

«Αλλά η συγκίνηση είναι ακόμα πιο μεγάλη, γιατί εδώ είναι η γειτονιά του Γρηγόρη, εδώ δούλευε για να βγάλει τα προς το ζην».

Όπως ανέφερε ο μεγάλος μας ερμηνευτής γειτονιές, λαϊκές γειτονιές όπως το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η Κοκκινιά, η Νέα Ιωνία και άλλες είναι γειτονιές της βιοπάλης και του μόχθου. Ανέφερε, ακόμα, ότι «λένε ότι ο πολιτισμός και η χώρα για να προοδεύσει χρειάζεται λεφτά. Δεν είναι όμως τα λεφτά που φτιάχνουν τις πατρίδες. Είναι οι εργάτες που δίνουν το αίμα τους και τον ιδρώτα τους… Και είναι ευτύχημα που κάποιοι από εμάς δεν ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε».

Απηύθυνε ένα «μεγάλο ευχαριστώ στο ΚΚΕ που παίρνει αυτές τις πρωτοβουλίες» τονίζοντας: «Αγαπητέ Δημήτρη αυτό που κάνεις τα τελευταία χρόνια είναι σπουδαίο. Παρακαλούμε να το συνεχίσεις. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με ψυχή, όραμα, γνώση και φιλότιμο». Και «ο κόσμος θα ακολουθήσει όταν βλέπει το καλό. Θέλουμε το καλό, το ορθό, το τίμιο, το δίκαιο να γίνει και πάλι μόδα…».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: