Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ανθολογία για Κιθάρα»

Θα μιλήσουν οι Χρήστος Λεοντής, Νότης Μαυρουδής και Χρήστος Ασημακόπουλος. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του δίσκου με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη και τη φιλική συμμετοχή των Ορφέα Περίδη και Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στην κιθάρα.

Την Τετάρτη 10 Νοέμβρη στις 19.30 η αλυσίδα Πολιτισμού «IANOS» και ο συνθέτης και κιθαρίστας Μανόλης Ανδρουλιδάκης θα παρουσιάσουν την έκδοση του νέου του άλμπουμ «Ανθολογία για Κιθάρα», που κυκλοφορεί από το «Όγδοο Music Group». Ο δίσκος περιλαμβάνει 10 μουσικά θέματα μεγάλων Ελλήνων συνθετών διασκευασμένα για κλασική κιθάρα.

Για το δίσκο θα μιλήσουν οι Χρήστος Λεοντής, συνθέτης. Νότης Μαυρουδής, συνθέτης – κιθαρίστας και ο υπεύθυνος παραγωγής του «Όγδοο Music Group» Χρήστος Ασημακόπουλος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του δίσκου με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη και τη φιλική συμμετοχή των Ορφέα Περίδη και Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στην κιθάρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον «ΙΑΝΟ» της Αθήνας (Σταδίου 24) και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του «ΙΑΝΟΥ».

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθησή τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο «Cafe IANOS» επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Link προκράτησης: https://bit.ly/3ppWhzi

Για την είσοδό σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

Ελάχιστη κατανάλωση: 4 ευρώ.

Δείτε ακόμα:

«Ανθολογία για κιθάρα» – Η αξεπέραστη μαγεία του ήχου της κιθάρας του Μανόλη Ανδρουλιδάκη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: