«Νότα χαράς και καλύτερης διάθεσης στις μαύρες μέρες» – Διαδικτυακή μουσική παράσταση με τον Γιώργο Μεράντζα

Με μια μουσική παράσταση που φέρει εξ ολοκλήρου τη σφραγίδα του, ο Γιώργος Μεράντζας «επιστρέφει» μετά από 14 μήνες «αποχωρισμού» για να μας χαρίσει μαγικές στιγμές, πλημμυρισμένες από τα χρώματα της υπέροχης φωνής του.

Με μια μουσική παράσταση που φέρει εξ ολοκλήρου τη σφραγίδα του, ο Γιώργος Μεράντζας επιστρέφει μετά από 14 μήνες «αποχωρισμού» για να μας χαρίσει μαγικές στιγμές, πλημμυρισμένες από τα χρώματα της υπέροχης φωνής του.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής μαζί με τους καλούς φίλους και συνεργάτες του έχει ετοιμάσει «μια παράσταση «ζωντανή» για να προσφέρει στους πολυάριθμούς φίλους και θαυμαστές του «μια νότα χαράς και καλύτερης διάθεσης στις μαύρες μέρες που όλοι, εσείς κι εμείς, είμαστε κλεισμένοι» λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επιβλήθηκαν με την πανδημία.

Η παράσταση που μαγνητοσκοπήθηκε πρόσφατα  στις εγκαταστάσεις των Antart Studios, θα μεταδοθεί από το κανάλι του Γιώργου Μεράντζα στο YouTube, την Κυριακή 4 Απρίλη 2021, στις 9 το βράδυ και μπορεί να την παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν όποιος το επιλέξει, φτάνει απλά και μόνο να συνδεθεί.

Ανακοινώνοντας την μετάδοση της παράστασης ο Γ. Μεράντζας μάς λέει:

«Ένα δώρο από την ψυχή μας»… Ο σπουδαίος ερμηνευτής θα παρουσιάσει γνωστά κι αγαπημένα δικά του τραγούδια αλλά και από κείνα που σφράγισε με τον μοναδικό δικό του τρόπο ερμηνείας, μεταφέροντας – όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες τις οποίες επιβάλει η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε – το κλίμα των παραστάσεών του στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» όπου εμφανιζόταν τους τελευταίους χειμώνες, πριν την πανδημία, μαζί με τους προαναφερόμενους συνεργάτες του.

Μαζί με τον Γιώργο Μεράντζα, παίζουν οι Μανώλης Πάππος (μπουζούκι), Δημήτρης Σίντος (πιάνο, λαούτο, κιθάρα, όρθιο μπάσο), Ντάσο Κούρτι (ακορντεόν), Διονύσης Θεοδώσης (κλαρίνο), Δέσποινα Σπανού (βιολοντσέλο) και τραγουδούν ο Βασίλης Προδρόμου και η Αναστασία Χατζηαποστολίδου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

80 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: