Απόψε στις 9 μ.μ. η διαδικτυακή μουσική παράσταση με τον Γιώργο Μεράντζα

Με μια μουσική παράσταση που φέρει εξ ολοκλήρου τη σφραγίδα του, ο Γιώργος Μεράντζας επιστρέφει μετά από 14 μήνες «αποχωρισμού» για να μάς προσφέρει «μια νότα χαράς και καλύτερης διάθεσης στις μαύρες μέρες» του εγκλεισμού που βιώνουμε με την πανδημία.

Με μια μουσική παράσταση που φέρει εξ ολοκλήρου τη σφραγίδα του, ο Γιώργος Μεράντζας επιστρέφει μετά από 14 μήνες «αποχωρισμού» για να μας χαρίσει μαγικές στιγμές, πλημμυρισμένες από τα χρώματα της υπέροχης φωνής του. Mαζί με τους καλούς φίλους και συνεργάτες του έχει ετοιμάσει «μια παράσταση «ζωντανή» για να μάς προσφέρει «μια νότα χαράς και καλύτερης διάθεσης στις μαύρες μέρες» του εγκλεισμού που βιώνουμε με την πανδημία.

Η παράσταση μαγνητοσκοπήθηκε πρόσφατα  στις εγκαταστάσεις των Antart Studios και θα μεταδοθεί από το κανάλι του Γιώργου Μεράντζα στο YouTube, απόψε στις 9 μ.μ. Μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν, απλά πατώντας εδώ.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής θα παρουσιάσει γνωστά δικά του τραγούδια αλλά και από κείνα που σφράγισε με τον μοναδικό δικό του τρόπο ερμηνείας, μεταφέροντας – όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες τις οποίες επιβάλει η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε – το κλίμα των παραστάσεών του στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» όπου εμφανιζόταν τους τελευταίους χειμώνες, πριν την πανδημία.

Στην παράσταση που ο Γ. Μεράντζας χαρακτήρισε ως «δώρο από την ψυχή μας», παίζουν οι σπουδαίοι μουσικοί Μανώλης Πάππος (μπουζούκι), Δημήτρης Σίντος (πιάνο, λαούτο, κιθάρα, όρθιο μπάσο), Ντάσο Κούρτι (ακορντεόν), Διονύσης Θεοδώσης (κλαρίνο), Δέσποινα Σπανού (βιολοντσέλο) και τραγουδούν δυο εξαιρετικοί εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς τραγουδιστών, ο Βασίλης Προδρόμου και η Αναστασία Χατζηαποστολίδου.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Μεράντζας για την αποψινή παράσταση:

«Νότα χαράς και καλύτερης διάθεσης στις μαύρες μέρες» – Διαδικτυακή μουσική παράσταση με τον Γιώργο Μεράντζα

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: