Μουσικό αφιέρωμα από την ΕΡΤ1 σε μεγάλους Θεσσαλούς του λαϊκού τραγουδιού

Αυτό το Σάββατο, 17 του Απρίλη, η εκπομπή “Στα Τραγούδια Λέμε Ναι!” τιμά τους Θεσσαλούς δημιουργούς Απ. Καλδάρα, Θ. Δερβενιώτη, Μπ. Μπακάλη, Κ. Βίρβο, Χρ. Κολοκοτρώνη, Γ. Σαμολαδά, Β. Καραπατάκη και Λ. Νταράλα, που σφράγισαν με το έργο τους το λαϊκό τραγούδι

Αυτό το Σάββατο 17 του Απρίλη 2021, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι!», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, τιμά τους Θεσσαλούς δημιουργούς Απόστολο Καλδάρα, Θόδωρο Δερβενιώτη (φωτογραφία), Μπάμπη Μπακάλη, Κώστα Βίρβο (φωτογραφία), Χρήστο Κολοκοτρώνη, Γιώργο Σαμολαδά, Βασίλη Καραπατάκη και Λουκά Νταράλα, όλοι τους θρύλοι στο είδος τους, που σφράγισαν το λαϊκό τραγούδι με τη σαρωτική τους εισβολή στα μουσικά πράγματα της μεταπολεμικής περιόδου.

Μαζί μας σε αυτή τη γιορτή, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Μαρία Σουλτάτου, ο Ηλίας Μακρής, ο Λάμπρος Καρελάς, ο εγγονός του Χρήστου Κολοκοτρώνη, Παναγιώτης Κολοκοτρώνης, η Κωνσταντίνα Πάλλα, η Σαλίνα Γαβαλά, η Χριστίνα Μηλιού και η Εύα Βενέτη.

Πολύ ιδιαίτερη στιγμή η παρουσία στο αφιέρωμα της αγαπημένης ρεμπέτισσας, Μαριώς, η οποία έδωσε το δικό της χρώμα στη θεσσαλική βραδιά.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Ελισσάβετ Γιαννακού και Βάια Καθιώτου.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Σάββατο 17 Απρίλη, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: