Ένας χρόνος καραντίνα στο Χαλάνδρι (ΦΩΤΟ)

Μάρτιος 2020 τότε, Μάρτιος 2021 τώρα. Ένας χρόνος ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ από τους κατοίκους του Χαλανδρίου… Ένας χρόνος ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ από την κυβέρνηση…

Φωτορεπορτάζ καραντίνας από τον Δημήτρη Θεοδωρακόπουλο.

Ένας χρόνος πέρασε. Μάρτιος 2020 τότε, Μάρτιος 2021 τώρα. Ένας χρόνος ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ από τους κατοίκους του Χαλανδρίου… Ένας χρόνος ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ από την κυβέρνηση…

Η φωτογραφία δρόμου πρέπει να είναι ό,τι πιο ζωντανό ό,τι πιο αληθινό μπορεί να πιάσει το μάτι του φωτογράφου και να το κάνει εικόνα η φωτογραφική μηχανή” είναι το μότο του Δημήτρη Θεοδωρακόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον φωτογράφο ως “καλλιτέχνη δρόμου”. Αποκηρύσσει τη “στημένη” λήψη προς όφελος της αυθεντικότητας, ακόμα και αν κάποιοι θεωρούν πως είναι “ανήθικο” το “κλέψιμο” μιας προσωπικής στιγμής.

Ο Δ. Θεοδωρακόπουλος άρχισε να ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία το 2017, ενώ στη συνέχεια μπήκε μέσω σεμιναρίου αισθητικής και στούντιο στη Λέσχη Νέου Κύκλου, συμμετέχοντας επίσης στο Εργαστήριο Φωτογραφία Δρόμου και δημιουργίας Φωτο – Ιστορίας του Δήμου Χαλανδρίου δίπλα στο σπουδαίο φωτορεπόρτερ Θανάση Σταυράκη. Υπήρξε αποκλειστικός φωτογράφος της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου το διάστημα 2018 – 2019 και από τον περασμένο Νοέμβρη αρθρογραφεί στο περιοδικό PHOTONET. Έχει επίσης τιμηθεί με πρώτο βραβείο συμμετοχής στο διαγωνισμό του Δήμου Καλαμάτας “Γίνε ο διαφημιστής του δήμου μας”.

Πατώντας εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα τα πολύ ενδιαφέροντα φωτορεπορτάζ του Δημήτρη Θεοδωρακόπουλου που προβάλλονται από τις σελίδες του περιοδικού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: