Χρ. Ζαραλίκος: Το Πολυτεχνείο ζει, γιατί το κάνει ο λαός. Αν ήταν ευθύνη του κράτους, θα είχε πεθάνει!

Και αν τυχόν δε ζούσε πέρσι, φέτος το ανέστησαν οι χουντικοί!

Στο νέο επεισόδιο, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παρουσιάζει τα τρία θαύματα του πρωθυπουργού Μωυσή, που κατάφερε πχ να υπογράψουν κοινό κείμενο το ΚΚΕ, με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΜεΡΑ 25, και εξηγεί γιατί δεν μπορούσε να γεννήσει λεωφορεία, εφόσον κυοφορούσε παπιά και νέα περιπολικά γι ατην ΕΛ.ΑΣ., που αποκτά ένα νέο όπλο στην ποίηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Διαβάζει ψαγμένους στίχους

Κόρες μόνες πολλές γκάνγκστα
Μισός αιώνας πάνω μας τσούζει

Και τις συγκρίνει με ψαγμένες δηλώσεις υπουργών του Εδεσσαϊκού

Αυτό εξαρτάται και αφορά το σύνολο της οργανωμένης πολιτείεας, αυτών οι οποίοι είναι opinion makers και opinion leaders, δηλαδή των ηγετών, του πρωιυπουργού και της αντιπολίτευσης. και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται και κρίνουν μέσα στη δημόσια υγεία και του συνόλου των πολιτών.

Σημειώνει ότι στην Ελλάδα δε γίνεσαι Υπουργός Υγείας, αν δεν προσκυνήσεις την Εκκλησία, όπως η Λινού. Και δίνει ιδέα να στείλουμε τα ΜΑΤ να πλακώσουν τις ελιές -βοηθάει και στο μάζεμα…-, συγκροτώντας το σώμα ΔΑΚΟΣ: Δύναμη Αποκατάστασης Κανονικότητας Ολούθε.

Αναρωτιέται, γιατί η απαγόρευση συναθροίσεων είναι μόνο για τις μέρες του Πολυτεχνείου, εφόσον αφορά λόγους υγείας. Σχολιάζει πως το Πολυτεχνείο ζει -και ακόμα και αν δε ζούσε πέρσι, το αναστήσανε φέτος οι χουντικοί. Και λέει πως ζει γιατί την ευθύνη την έχει ο λαός. Αν την είχε το κράτος, που φροντίζει και την υγεία μας, το Πολυτεχνείο θα είχε πεθάνει…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: