Χρ. Ζαραλίκος: Η Ελλάδα είναι η χώρα που, εκτός από τη δημοκρατία, γέννησε και τη νοθεία

Ο -κατά Ζάρα- ύμνος της Νέας Αριστεράς:
Σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι
Μαζί να φτιάξουμε μια Αριστερά Μεγάλη
Ζήτω η καρέκλα και τα γραφεία
Ζήτω μνημόνια με ευαισθησία

Ο Ζάρα ανοίγει αυτό το επεισόδιο με τον Κίσινγκερ, που έφυγε πλήρης δολοφονιών, ενώ θα έπρεπε να ζήσει άλλα εκατό χρόνια (στη φυλακή) και αναρωτιέται στους πόσους φόνους γίνεται κανείς από… “αμφιλεγόμενος”, εγκληματίας.

Θαυμάζει τον Μητσοτάκη που ετοιμάζεται για μάχες με πατίνια και Ερντογάν και δείχνει πόσο αγαπά τους νέους με δολοφονικά αστεία, τρένα, επιδόματα και ιδιωτικά σχολεία. Εξηγεί πώς συνδέεται το αρχαίο ελληνικό DNA με τα γαρίφαλα και οι γραβάτες του Κάρολου με τα Ελγίνεια και τη Νότια Κορέα. Και βγάζει με οίστρο τον ύμνο της Νέας Αριστεράς.

Σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι
Μαζί να φτιάξουμε μια Αριστερά Μεγάλη
Ζήτω η καρέκλα και τα γραφεία
Ζήτω μνημόνια με ευαισθησία

Χαίρεται που περνάμε καλά ως λαός και αυτό βγαίνει προς τα έξω ή τουλάχιστον προς τον Κεδίκογλου, που δε βλέπει φτώχεια.

Καταλαβαίνει ότι μες στα Χριστούγεννα-Κλεφτούγεννα θα πάμε είτε από γλυκά είτε από λαμπάκια -και την λυπητερή στο τέλος. Και ότι η μόνη απόδειξη, αν αγαπάμε την Ελλάδα, είναι να καταναλώσουμε, με άμεσο κίνδυνο ωστόσο να προδώσουμε τις αρχές μας και να γίνουν καταναλωτικοί μετανάστες στις γειτονικές χώρες που είναι φτηνότερες. Γιατί καλά τα πιστεύω αλλά το ψωμί πόσο κάνει;

Στο τέλος μας δίνει και οδηγίες για να συνδέσουμε το νέο τιμολόγιο της ΔΕΗ με τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: